To je to što me zanima!

Zubčić psovao tipa koji ga je umalo stajao glave: 'J***m ti'

Sekunda, stotinka, milimetar je dijelio Zubčića od sudara i teških ozljeda. Nakon sreće, koja se ispriječila velikoj tragediji, Filipu je ponuđeno da vozi ponovno, no Filip i njegov tim su odbili
Vidi originalni članak

Filip Zubčić jedva je izbjegao tragediju u drugoj vožnji veleslaloma u Alta Badiji.

Hrvatski skijaš ulazio je u ciljnu ravninu, a tamo se nalazio - čovjek iz organizacije! Posred staze... Zubčić ga je jedva izbjegao, nije mogao doći od šoka, a onda je ljutito reagirao:

- Pa j*bem ti m**** u p**** - čulo se kako Zubčić bijesno dobacuje čovjeku koji se potpuno neoprezno i glupo našao na krivom mjestu.

Sekunda, stotinka, milimetar je dijelio Zubčića od sudara i teških ozljeda. Nakon sreće, koja se ispriječila velikoj tragediji, Filipu je ponuđeno da vozi ponovno, no Filip i njegov tim su odbili. Zašto? Pa, staza je jako loša, Filip se u toj vožnji toliko potrošio da ponovna vožnja sigurno ne bi bila na razini prethodne. Uostalom, u takvim situacijama skijaši gotovo uvijek odbijaju voziti ponovno. 

Na kraju, Zubčić je završio na desetom mjestu, s jednom sekundom zaostatka za pobjednikom Kristofersonom. 

Idi na 24sata

Komentari 99

  • najiram 10 22.12.2019.

    pa to ni kva kletva..to kaj je rekel ide u prilog onomu kojem je upućeno...da je opsoval j..t...m...u uho to bi bilo strašno a da mu bog j...m...to bi bilo jako korisno njegovoj mami jer bog stvarno to ne ćini...makar ga prizivaju...tak da se to dogodi toj majci bil bi to sretni presedan za nju...a znaćilo bi da je ćista pred bogom i ljudima...kad vam netko to kaže zahvalite mu...jer to nije kletva...mogel mu je reći ti budala jedna kam glediš to bi ga povredilo i pazi kam ideš kretenu jedan..i to bi ga uredilo a ovo je vrlo pozitivne želje koje mu je uputil neupućeni skijaš...

  • mata20 22.12.2019.

    tako, tako...psuj boga pa se križaj i kuni se u njega kad osvojiš neko postolje..slika i preslika velikih hrvatina

  • zagorska puntarica opet 22.12.2019.

    Kaj pljujete Filipa? Da je ubil lika i sebe, pisali bi o pokoju vjecnom. Ivanisevicu to bil standardni rjecnik, nije lijepo, al je tak bilo. Platil kaznu i ajdemo dalje. Bas me zanima tko je bil dezurni prevoditelj psovki..

Komentiraj...
Vidi sve komentare