To je to što me zanima!

Pogledajte Ronaldovu golčinu za veliki preokret Jeličićeve momčadi! San o tituli još je živ

Al Nassr je od 0-2 protiv Al Shababa došao do 3-2, a u zadnja dva kola mora dočekati dva kiksa vodećeg Al Ittihada kako bi dohvatio titulu
Vidi originalni članak

Mirisalo je na prvorazrednu senzaciju i naslov Al Ittihada dva kola prije kraja saudijskog prvenstva. No i veliki minus Al Nassra od dva gola momčad Dinka Jeličića uspjela je preokrenuti u pobjedu protiv Al Shababa 3-2 i nastavak tankih nada u titulu.

Cristian Guanca golovima u 25. i 40. minuti šokirao je domaće navijače u Rijadu, a Anderson Talisca je minutu prije odmora najavio preokret. Abdulrahman Ghareeb je izjednačio u 51., a Cristiano Ronaldo u 59. krasnim udarcem s ruba šesnaesterca pogodio za 3-2.

Ronaldov gol protiv Al Shababa pogledajte OVDJE.

Taj je rezultat ostao do kraja, a u isto vrijeme vodeći Al Ittihad minimalno je svladao posljednji Al Batin pa razlika na vrhu i dalje ostaje tri boda.

S obzirom na to da Al Ittihad ima bolji međusobni omjer od Al Nassra, u zadnja dva kola dovoljna mu je jedna pobjeda kako bi osvojio prvu titulu u 15 godina. Na papiru nema težak zadatak jer gostuje kod 12-plasirane Al Fayhe pa dočekuje osmoplasirani Al Tai. Ronaldo i društvo gostuju kod 10-plasiranog Al Ettifaqa pa dočekuju šestoplasirani Al Fateh.

Ronaldo je u 18 utakmica u saudijskom klubu zabio 14 golova, a baš je u utorak španjolski list Mundo Deportivo objavio kako želi napustiti klub po završetku sezone jer mu se ne sviđa život na Bliskom istoku.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • simplicije23 24.05.2023.

    nek vrati pare pa može ići ...

  • Kapo 24.05.2023.

    Koja je to liga? Tko tamo igra? Koga to zanima? 👎

  • Čika Darac 24.05.2023.

    C. Ronaldo najbolji nogometaš ikad. Odmah do njega Messi, malo niže Modrić pa onda svi ostali…

Komentiraj...
Vidi sve komentare