To je to što me zanima!

Pogledajte sažetak utakmice iz Astane: Domaćin promašivao, Modri zabijali i osigurali Europu

'Modri' su do rutinske pobjede došli autogolom Maročkina u 27. minuti i pogotkom Marina u samoj završnici utakmice. Ono što domaćin nije promašio, Livaković je obranio
Vidi originalni članak

Dinamo je s uvjerljivih 6-0 prošao Astanu u 2. pretkolu Lige prvaka. Nakon uvjerljive pobjede (4-0) na Maksimiru, 'modri' su slavili u Kazahstanu (2-0) i zakazali okršaj s AEK-om te ujedno osigurali nastup u Europi, šestu sezonu zaredom.

'Modri' su do rutinske, a vrlo važne pobjede za koefcijent HNL-a u Europi došli autogolom Aleksandra Maročkina u 27. minuti i pogotkom Antonija Marina u samoj završnici utakmice. Prijetio je i domaćin, pogotovo u drugom poluvremenu, no ono što Astana nije promašila, Dominik Livaković je obranio. 

POGLEDAJTE VIDEO: Astana - Dinamo 0-2 (sažeci)

Astana - GNK Dinamo Zagreb Live Score

 

Idi na 24sata

Komentari 41

  • OperasyonYugoslavya1907 04.08.2023.

    Dragi prijatelji Titovi ljudi. Sada pošaljite osobu po imenu Livaković. Kao Fenerbahce, postojao je strašan problem AMINA KOYIM. Dat ćemo koliko god je njegovih para, samo da Livaković dođe u Fenerbahce. Naša jugoslavenska družina je spremna, Tadić, Džeko, Zajc i Livaković. Hajde, pusti čovjeka.

  • OperasyonYugoslavya1907 04.08.2023.

    Usta delikanlı gibi, Livakovic'i Fenerbahçeye gönderecekseniz gönderin aq. Allah titodan razı olsun biz de zagrebliyiz kardeş tamam partizanız hadi seri amg transfer sezonu bitiyo sokucam kalenize de kalecinize de.

  • 03.08.2023.

    kaj je ovo pinki rinki dresovi kaj smo mi tetkice, još malo bumo i mi navijači nas par moram fural pinki rinki majice

Komentiraj...
Vidi sve komentare