To je to što me zanima!

Pogledajte snimku iz navijačkog vlaka, ori se pjesma: 'Ma ovdje je ludnica, imamo i tamburaše!'

U vlaku nas je 300-350 i atmosfera je odlična, luda! Po dolasku u Beč, imat ćemo okupljanje i onda svi skupa idemo na utakmicu. Kada završi vraćamo se na kolodvor i zajedno idemo nazad, rekao nam je navijač
Vidi originalni članak

'Kockice' su preplavile navijački vagon koji se sa nekoliko stotina Hrvata u 8 ujutro zaputio prema Beču gdje Hrvatska igra posljednju utakmicu grupne faze Lige nacija od 20.45. 

POGLEDAJTE VIDEO: Vatrena atmosfera u navijačkom vlaku

 

Dobili smo djelić atmosfere iz vagona koji se tresao od skakanja i navijanja kojeg zasigurno neće izostati niti na stadion Ernst Happel na kojemu se očekuje 20.000 hrvatskih navijača. 

- Ovdje je ludnica. Još smo u Sloveniji sada prolazimo, a oko 14-14.30 bi trebali stići. U vlaku nas je 300-350 i atmosfera je odlična, luda... Imamo i živu muziku, tamburaše. Kad izađemo u Beču imat ćemo okupljanje i onda svi skupa idemo na utakmicu. Kada završi vraćamo se na kolodvor i zajedno vlakom idemo nazad - rekao nam je navijač. 

Najavljen je i veliki korteo bečkim ulicama na putu do stadiona Ernst Happel kapaciteta 50.000 ljudi. 

Brojni navijači će u Austriju i autom s obzirom na to da je Beč udaljen svega četiri sata vožnje, pa će hrvatska nogometna reprezentacija protiv Austrije na bečkom Ernst Happelu zaigrati kao da je kod kuće. 

Službeni sektor hrvatskih navijača broji 2700 mjesta, no blizina Beča i velik broj Hrvata koji tamo živi i radi omogućit će znatno veću podršku 'vatrenima' u lovu na prvo mjesto skupine 1 i plasman u završnicu Lige nacija.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

POGLEDAJTE VIDEO: NOVA NAVIJAČKA PJESMA S HILJSONOM I STOLETOM

Idi na 24sata

Komentari 59

  • Mrduša Donja 25.09.2022.

    Rusite vlast majmuni!!!!!

  • .albatros. 25.09.2022.

    kruha i igara

  • sljastrava 25.09.2022.

    Skypo gorivo,skupa struja,skupa hrana.Nije!

Komentiraj...
Vidi sve komentare