To je to što me zanima!

Pogledajte što su napravili od auta Robertu Lewandowskom!

Nepoznati počinitelji skinuli su sva četiri kotača s Porschea parkiranog ispred kuće Roberta Lewandowskog. Navijači Borussije ne mogu mu oprostiti odlazak u Bayern
Vidi originalni članak

Nema mira u kući Roberta Lewandowskog. Ili bolje rečeno, ispred kuće. Nepoznati počinitelji u noći s nedjelje na ponedjeljak skinuli su sva četiri kotača s Porsche Cayennea parkiranog ispred kuće poljskog napadača u Dortmundu.

Nije ovo prvi sukob Lewandowskog i ekstremnih navijača Borussije koju mu ne mogu oprostiti odlazak u München. Nakon potpisa za ljutog rivala Lewandowski je doživio mnogo neugodnosti. Zbog svakodnevnih prijetnji poljski napadač razmišljao je o angažiranju osobnih čuvara, a njegov menadžer kaže da bi mu trebalo osigurati pratnju od stadiona do kuće u Dortmundu. 

U posljednjem incidentu skupina tinejdžera optužila ga je da je nokautirao jednog od njih nakon što su mu nešto dobacili u blizini njegove kuće. Poljak je to demantirao.

- Nemam namjeru učiti bahate 17-godišnjake ponašanju, no neću nikome dopustiti da vrijeđa mene i moju obitelj. Nisam koristio nijedan oblik nasilja - rekao je.

Lewandowski je prošao liječnički pregled u Bayernu te je potpisao petogodišnji ugovor. U Borussiji će ostati do ljeta, a potom će kao slobodan igrač otići u München.

Idi na 24sata

Komentari 87

  • Gaylord 11.02.2014.

    A tek cete vidjet što ću mu ja napravit ako Mandžo neće igrati zbog njega ! ! !

  • micek 23 11.02.2014.

    Te su ˇfelungeˇ već negdje na Balkanu

  • It's kišing 11.02.2014.

    To je Bih reklama za turizam: ''dođite na odmor u Bih, vaš auto je već tu...''... u ovom slučaju gume koje vrijede skuplje nego neki auto...

Komentiraj...
Vidi sve komentare