To je to što me zanima!

Pogledajte tablicu: Pep u šoku, najskuplji sastav je iza Dinama

Manchester City je deset puta skuplji od Dinama, ali nakon prvog kola Lige prvaka gleda mu u leđa. "Građani" su dobili Šahtar 3-0 u Ukrajini, zabili su jedan gol manje od briljantnog Dinama
Vidi originalni članak

Manchester City bez većih problema sredio je Šahtar u Harkovu, primio je klub Darija Srne tri komada od "građana", ali Guardiola i društvo iznenadit će se kad vide da je prvi na ljestvici - Dinamo.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kao da je veliki Pep pratio rezultat utakmice s Maksimira, City je "odgovarao" na Dinamove golove. Hrvatski prvak poveo je u 10. minuti golom Marina Leovca, a u 24. je Riyad Mahrez zabio njihov prvi.

Pa je u 32. Mislav Oršić zabio prvi od tri gola, a četiri minute potom İlkay Gündoğan udvostručio je vodstvo Cityja.

A kad je Oršić u 42. zabio za 3-0 u Zagrebu, Guardiolini to više nisu mogli pratiti. Pogotovo kad je Mislav kompletirao hat-trick u 68. minuti. Doduše, zabio je Gabriel Jesus u 76. i treći za englesku momčad, ali to je bilo to.

Ljestvicu skupine C predvodi Dinamo, a Manchester City je tek drugi. Njihov sudar 1. listopada na Etihadu bit će prava poslastica u kojoj "modri" neće imati što izgubiti. A Englezi su već izgubili Johna Stonesa i Aymerica Laportea.

Momčad koja vrijedi 107,3 milijuna eura ispred je momčadi od 1,28 milijardi eura. Nestvarno. A čini nam se da ćemo se ovakvih igara "modrih" još nagledati ove jeseni.

Idi na 24sata

Komentari 106

  • OS_LEGA 19.09.2019.

    O čemu, o tablici nakon jedne utakmice? Naj jadniji je bio komentator utakmice i sukomentator "pogledajmo tablicu"?

  • kruno53 19.09.2019.

    Sa ovakvom igrom ovi dečki nemoraju i netrebaju imati straha pred nikim na etihadu se očekuje barem bod cestitke bjelici i ekipi dečki samo napred ovim tempom i razbijte svakog možete vi to

  • 19.09.2019.

    Cestitka na pobjedi, Bravo Dinamo, ali ostanite na podu, City je puno tezi protivnik.

Komentiraj...
Vidi sve komentare