To je to što me zanima!

Pogledajte trenutke bijesa u Rijeci i gestu Zdravka Mamića

Isključenje Jérémyja Taravela bilo je okidač bjesomučnih scena na Rujevici. Navijači su salvom psovki i zvižduka kritizirali Mamićevo protestiranje kod sudaca.. VIDEO
Vidi originalni članak

Jérémy Taravel dobio je crveni karton zbog udaranja (ili barem pokušaja udaranja) glavom Marka Vešovića u 34. minuti utakmice Rijeke i Dinama na Rujevici (2-1). Zoran Mamić protestirao je izlaskom iz svog trenerskog prostora, na kojem se zadržao nekoliko minuta.

- Htio sam isprovocirati suca u prvom dijelu, ali nije htio doći do aut-linije. Je li me trebao isključiti? Pitajte njega - rekao je trener Dinama nakon utakmice.

Maničnu situaciju na Rujevici pratile su salve uvreda prema Zoranu i njegovu bratu Zdravku, koji je pratio utakmicu iz lože na Rujevici. Situaciju je pokušao primiriti Matjaž Kek koji se pridružio Zoranu Mamiću između trenerskih prostora, a dvojac se čak i zagrlio. No nije to smirilo situaciju na tribinama.

Nakon što su ga isprovocirali, izvršni predsjednik "modrih" gestikulirao je prema domaćim navijačima nečim što je na ovim prostorima poznato kao "bosanski grb", ali sa smiješkom na licu.

Pogledajte snimku portala HocuRi.

Idi na 24sata

Komentari 230

  • KOŠULJA PLAVA 28.10.2015.

    Sve pohvale g.Mamiću. Da sam ja na njegovom mjestu otišao bih ovom primitivcu i pitao ga gdje se gasi svjetlo. Evo što jedan riječki političar može napraviti da nekad normalni ljudi polude i "pokušaju isušiti močvaru" tako da sami postanu "močvara".

  • lolito 28.10.2015.

    kako ste se svi uskokodakali oko vrijedjanja,ko da ovog nigdje drugdje nema..a ne da nema nego je i gore......niko da kaze koliko mu je drzak brat i uredno ismijava suce i krsi propis stoji deset minuta izvan svog prostora a niko da mu rijec kaze... eto zasto je rulja popizdila... da ne kazem o pocetnom filanju kartonima igraca rijeke di ih je skoro ubio u utakmici i tako uvijek...ali neka.,sve se naplatilo...ja znam da je Rijeka slabija ali ovako je sladje a ona lopovcina sto pokazuje grbove nek si odgrize jaja od muke....doci ce mu vec neko njegove samovolje..brzo ce u muriju...j...vas on

  • Zabar 27.10.2015.

    Da li ce biti kaznjen za nesportsko ponasanje?

Komentiraj...
Vidi sve komentare