To je to što me zanima!

Pogledajte video: Je li trebao biti penal za pobjedu Barce?

Sociedad je solidan dio utakmice bio bolja momčad, a u 80. minuti lopta je slučajno pogodila u ruku njihovog braniča nakon čega je sudac odlučio pogledati VAR snimku
Vidi originalni članak

Barcelona je penalom svladala Real Sociedad 1-0 u kolu španjolske Primere.

Sociedad je solidan dio utakmice bio bolja momčad, a u 80. minuti lopta je slučajno pogodila u ruku njihovog braniča nakon čega je sudac odlučio pogledati VAR snimku.

Nakon gledanja donio je odluku da se ipak radi o igranju rukom te dosudio penal za Katalonce. Radi se zapravo o primjeni novog, strožijeg pravila za igranje rukom.

Pitanje ipak ostaje - je li ovo trebao biti penal za Barcelonu?

 

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Barcelona sada vodi s 58 bodova, dva boda više od Reala, koji ima utakmicu manje. 

Idi na 24sata

Komentari 82

  • MK7R300ps 08.03.2020.

    Glup penal mogao je da ne svira protiv Barcelone nebi svirao ovo Sociedadu 100% , navlačio sudac za ove lopove, Griezman poslje 2 min je napravio prekršaj 100% nikom ništa mislim da je rub 16m bio nema veze ali zašto zašto se ne gleda VAR ? prvi elclasico dva prekršaja na Varanu u 16m jedanaesterac je mogao svirati da je pogledao VAR aliii neee ne gleda se kad bi moglo biti kontra lopina katalonskih.

  • eugen123 08.03.2020.

    Je... al zamalo 😂😂

  • lijenimartin 08.03.2020.

    Ne

Komentiraj...
Vidi sve komentare