To je to što me zanima!

Pogledajte: Werner imitirao Sivonjića, promašio nemoguće

Ovakve šanse rutinski zabijaju i napadači u županijskim niželigašima, a kako onda to ne bi zabio napadač od 53 milijuna eura. Werner je dočekao loptu ispred prazne mreže i promašio
Vidi originalni članak

Napadač Chelseaja Timo Werner u londonski klub došao je kao veliko pojačanje.

OVO JE SVE Sivonjiću, jel' to taj promašaj? 'Tad sam donio naslov Dinamu'

Platili su ga 53 milijuna eura, a iako Werner igra solidno te je u 17 ovosezonskih utakmica zabio osam golova i podijelio pet asistencija, u utakmici protiv Leedsa u kojoj je Chelsea slavio 3-1 Werner je promašio - baš nemoguće.

Ovakve šanse rutinski zabijaju i napadači u županijskim niželigašima, a kako onda to ne bi zabio napadač od 53 milijuna eura. Werner je pri zaostatku 0-1 dočekao loptu ispred prazne mreže na par metara od gola - i promašio. Srećom, ubrzo je njegov kolega iz napada Olivier Giroud izjednačio i nastavio basnoslovan tjedan u kojemu je ranije utrpao četiri gola Sevilli.

VAR SOBA U ŠVICARSKOJ Večer života Oliviera Girouda! Jedan, drugi, treći pa četvrti

Werner je ovime podsjetio na legendarni promašaj Sivonjića prije više od desetljeća. Ovakvo nešto riječima je teško i opisati, pa najbolje da pogledate sami što je učinio Nijemac.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Sports <3 06.12.2020.

    gdje je sada sivonjic

  • ChandlerBing4 06.12.2020.

    Werner cijelu karijeru promasuje nemoguce tako da nista cudno. Jako talentiran igrac, brz, ali realizator katastrofa. Broj golova zavarava jer dosta ulazi u prilike pogotovo u Leipzigu ali promasuje jako jako puno

  • ministar.. 06.12.2020.

    Sivonjića nitko nemože nadmašiti u praksi,jer je loptu Moralesa koja je išla u gol,jadan htio zabiti,pa ju je nekako petom uštopao,pa sačekao da je branič izbije.To još nije viđeno u nogometnom svijetu,a ni neće.

Komentiraj...
Vidi sve komentare