To je to što me zanima!

Pogrebnjak "pokopao" Srbiju i donio Rusima slavlje u Moskvi

Nogometna reprezentacija Rusije pobijedila je u Moskvi srpsku reprezentaciju 1-0 u prijateljskom ogledu. Jedini gol na utakmici zabio je Pavel Pogrebnjak u 53. minuti
Vidi originalni članak

Ni jedna selekcija nije pružila baš dobru igru, ali je Rusija ipak bila bolja i zasluženo je pobijedila. Pogrebnjak je poentirao nakon kontranapada kojeg je i sam poveo. Spomenimo kako je Andrej Aršavin morao napustiti igru zbog sudara glavama između njega i Ninkovića, u 27. minuti ogleda.

Bila je to druga uzastopna utakmica u kojoj reprezentacija Srbije, koja će biti jedan od suparnika Hrvatske u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2014. godine, nije uspjela postići gol. Srbiji je ovo, isto tako, bila četvrta uzastopna utakmica bez pobjede.

Prijateljska utakmica:

Rusija – Srbija 1-0 (Pogrebnjak 53)

Idi na 24sata

Komentari 19

  • ping-pong 10.08.2011.

    Srbi su im pustili ! Samo radi pomoći oko Kosova! Braća Rusi.

  • Srbiiin 10.08.2011.

    koliko se ja secam niste isli na prvenstvo zadnji put kad smo bili zajedno u skupini!!!! a koliko se secam dinamo mnooogo vise ulaze od partizana i to vec godinama a dinama nema nigde.a partizan je zaradio 25.milijona eura!!! ali ipak, ja dinamo ne mrzim, srbin sam i navijam za dinamo kad igra protiv svih ekipa, osim kad igra protiv srpskih. a sta se tice lomljenja glave...poznata je izreka dinamovih navijaca "jebes srbe, tucimo torcidu"...ali i torcidini navijaci su mnogo zesci od dinamovih. tako da...poznati ste kao soft fighteri!! naravno osim kad odete negde u zapadnu evropu pa vas 500 napadne stolice u centru grada.uzivaj i ne sramoti se dinamezg!

  • chelsea11 10.08.2011.

    čuj pokopao ja mislio 8-0 zavrsilo :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare