To je to što me zanima!

Pohvalio se: Ivan Tomečak i kad je ozlijeđen 'ubire trofeje'

Zimsko pojačanje Rijeke Ivan Tomečak (29) ove sezone još nije zaigrao u novom/starom dresu. Muči ga teška ozljeda koljena, ali kad mu ne ide na terenu, dobro mu ide u drugom sportu
Vidi originalni članak

Ivan Tomečak zadnju je utakmicu odigrao 10. kolovoza u dresu belgijskog Club Bruggea. Nakon toga uslijedila je ozljeda koljena i povratak u Rijeku.

No, Tomečak se od te ozljede još uvijek nije oporavio.

Dok je njegova momčad u Gorici igrala i izgubila protiv (1-0) Gorice, a Tomečak je bio u Triblju i lovio ribu na tamošnjem jezeru. Svojim dobrim ulovom pohvalio se i na Instagramu, a od sljedećeg bi tjedna svoju 'dobru igru' mogao prenijeti na teren jer bi se prema riječima trenera Bišćana mogao vratiti treninzima.

Podsjetimo, Tomečak ima rupturu miotendinoznog dijela semimembranosusa koji je u fazi cijeljenja te još nije spreman za potpuni povratak u trenažni proces.

Drugim riječima, još nije poznato koliko će igraču Rijeke biti potrebno za oporavak od ozljede. Ove je sezone bio blizu povratka, ali čim je povećao intenzitet treninga, bol u koljenu se vratila.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • bucokobasica 09.04.2019.

    Ove šarane kakti trofeje vuku po dnu ko bojlere...baca mu hranu na jedno mjesto cijeli dan i kad naiđe primi na štap i pajceka koji ide i ždere sve po dnu onda tako i vučeš bas po dnu...ima u njemu 10kg kukuruza i boila

  • hrgonus 09.04.2019.

    Nije on ni blizu za repku...

  • Mr. Spock 09.04.2019.

    Eeee da je zdrav, pa ne bi imali u reprezentaciji ni s desnim bekom problem...

Komentiraj...
Vidi sve komentare