To je to što me zanima!

Pojačanje iz Havane: Zagreb doveo kubanskog ljevaka

Veseli me i što ću ponovno dijeliti svlačionicu sa bivšim suigračem Timurom Dibirovim koji je sjajan primjer vrhunskog profesionalca i osobe koja je uvijek spremna pomoći, poručio je novi zagrebaš
Vidi originalni članak

PPD Zagreb potvrdio je novo pojačanje za sljedeću sezonu. Novi zagrebaš postat će desni vanjski Yoel Cuni Morales (36) koji će doći iz skopskog Vardara.

IZ VARDARA Zagreb dovodi Kubanca, igrao u Hrvatskoj još prije 14 godina

Iskusni Kubanac, koji je s Kubom igrao u Hrvatskoj na Svjetskom prvenstvu 2009. godine, potpisao je dvogodišnji ugovor. Počeo je u rodnoj Havanu, a u Europi ime stvorio u Portugalu, najviše u četiri sezone u Portu. Bio je i u francuskom Ivryju, Dunkerqeu, dok je u Vardaru drugu sezonu.

- Dolazim u klub koji je već dugi niz godina prisutan na najvećoj rukometnoj pozornici, u Ligi prvaka. Moj osobni cilj je naravno davati sve od sebe na svakom treningu i u svakoj utakmici, te na taj način pomoći klubu da ostvari svoje ciljeve. Veseli me i što ću ponovno dijeliti svlačionicu sa bivšim suigračem Timurom Dibirovim koji je sjajan primjer vrhunskog profesionalca i osobe koja je uvijek spremna pomoći - poručio je novi zagrebaš.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • David1Prometheus 27.03.2023.

    Dobar igrac al opet nastavljaju s istom greskom dovode igrace blizu 40..pa kaj je u toj glavi..al ajde bar su prvi put doveli odlicnog igraca a ne ko ovi nasi cupic musa gojun m.

Komentiraj...
Vidi sve komentare