To je to što me zanima!

Pojavila su se šuškanja da Jakir odlazi i da se Bišćan vraća na klupu. Dinamo: To je neistina!

Jutros sam pričao sa Sergejom Jakirovićem i rekao mu ono što mislim - kako je imao moju podršku u teškim i neizvjesnim danima koji su bili pred nama, tako ima i u idućim, istaknuo je predsjednik Dinama Velimir Zajec
Vidi originalni članak

Hrvatski medijski prostor jutros su okupirali natpisi da će Sergej Jakirović dobiti otkaz na kraju sezone i da će se na klupu Dinama vratiti Igor Bišćan unatoč cjelokupnom razvoju situacije. Drugim riječima, Profa Jakir bi po tome dobio otkaz i da osvoji dvostruku krunu u sezoni koja je bila najturbulentnija za Dinamo vjerojatno još otkako su Zagrepčani igrali "ligu za bedaka".

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Jakirović ju je uspio spasiti i sada se nalazi nadomak osvajanja prvenstva, dok će u finalu Hrvatskog nogometnog kupa u dvije utakmice pokušati srušiti Rijeku, najvećeg rivala ove sezone kojeg je i dobio na Rujevici u derbiju koji je, vrlo vjerojatno, prelomio prvenstvo.

Kako su današnji natpisi brzo stigli i do samog Dinama, iz kluba su se odlučili obratiti priopćenjem.

GNK Dinamo daje punu podršku treneru Sergeju Jakiroviću kao i cijeloj momčadi. Uvjereni smo od prvog dana da će naša ekipa predvođena trenerom Jakirovićem još jednom dokazati svima da smo najbolji u Hrvatskoj. Natpisi koji su jutros izašli u pojedinim medijima su potpuna neistina i GNK Dinamo ih oštro odbacuje. Svi na Maksimir po nova važna tri boda - objavio je Dinamo.

A brzo je uslijedila i reakcija predsjednika 'modrih' Velimira Zajeca.

- Jutros sam pričao sa Sergejom Jakirovićem i rekao mu ono što mislim - kako je imao moju podršku u teškim i neizvjesnim danima koji su bili pred nama, tako ima i u idućim danima kada idemo potvrditi obranu naslova prvaka, osvojiti Kup i početi se pripremati za iduću europsku sezonu. Danas nas čeka utakmica protiv Osijeka, prva nakon duljeg vremena na našem stadionu i pozivam sve navijače da dođu na utakmicu i podrže trenera i momčad u pohodu na desetu pobjedu u nizu - očitovao se Zeko.

Idi na 24sata

Komentari 75

  • mitomanija 11.05.2024.

    Koji jad od blitvarskih novinara🤣🤣🤣🤣

  • njofra krivousti 11.05.2024.

    Samo Dinamo

  • Mister@No 11.05.2024.

    Samo nam u Dinamu još Biščan treba, loš igrač a 10 puta lošiji trener. Kako se neki ne mogu najest kruha nogometnih klubova to nije normalno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare