To je to što me zanima!

"Pokazali smo da možemo s najboljima, sve je bilo sjajno"

Teško da bi ovaj projekt uspio da nemamo najbolju publiku na svijetu. Naš grad i sugrađani, naši navijači sinoć su na Poljudu napravili odličnu atmosferu, kaže Maleš
Vidi originalni članak

Nakon sinoćnjeg spektakla na Poljudu, predsjednik Uprave Hajduka Hrvoje Maleš, nije skrivao oduševljenje:

- Bio je pravi užitak gledati sinoćnju utakmicu. Ponosan sam i zahvaljujem našim igračima i treneru na odličnoj igri i borbenosti. Pokazali su da mogu parirati i najboljima, a ostvariti ovakav rezultat u povijesnoj utakmici protiv aktualnih europskih prvaka u godini proslave 100 obljetnice našeg kluba je veliki uspjeh - napisao je Maleš u priopćenju.

- Kolege i suradnici su odradili ogroman posao posljednjih mjeseci kako bi sinoćnji spektakl bio uspješan, ali teško da bi ovaj mega-projekt uspio da nemamo najbolju publiku na svijetu. Naš grad i sugrađani, naši navijači na čelu sa sjeverom sinoć su na Poljudu napravili odličnu atmosferu, dekor i navijanje skoro 30.000 Hajdukovaca bili su fantastični. Nadam se jednakoj atmosferi i na utakmici protiv Stoke Citya - dodao je.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • zikeeee 25.07.2011.

    mislim da su purgeri odlicni zato im je pun stadion na svakoj utakmici, mozda bude pun ako snize cjenu karata ovo je preskupo za obicnog purgera hahahahahhahahhaha ajte leć i pokopajte se na onom usminkanom groblju maksimirskom

  • FilipBikic 24.07.2011.

    blablabla ajde purgeri ne se*ite samo ste ljubomorni sta vama barca nije dosla na to ruglo od maksimira i vi koji govorite da je barca igrala sa C momcadi..ako su vama iniesta,villa,valdez,abidal,keita,busquets C momcad onda san ja leteca sarma a da istina igrali su sa B momcadi lai ta B mocad vridi vise od cilog hnl zato ne se*ite,a i hajduk je 2.poluvrime igra sa svojon B momcadi pa su izvukli remi!!! A to sta se vi hvalite sta vama hajduk ne moze nista nebi n ivi nama mogli da je 99% klubova iz zagreba i okolice smao vam zadar i hajduk mogu nesto napravit jer ih ne financirate.A i vi ste ljubomorni jer neznate sta je GUSTTT u balunu vas dinamo niza pobjede,pobjede kako vi govorite ulazi u ligu prvaka po vama 100% a vas je 1000 na utakmici,ALI 1000 da hajduk igra ligu prvaka cili bi split gorija ka za 100godina,ajaj mozda i skupšite vi 5000 navijaca u lizi prvaka ako karte budu za kunu :* Pozdrav iz splia i HAJDUK ZIVI VJECNO!!!!

  • southbound 24.07.2011.

    Počela nova sezona hnl prvak se zna dinamo-inter 2:0 Gledaloca:1000 Glavni sudac:Zdravko Mamić Pomoćnici:Vlatko Marković i Zorislav Srebrić Četvrti sudac:Damir Vrbanović Delegat:Davor Šuker I znaj da Bog zna za sveto ime to sveto ime ŠUGAVO!

Komentiraj...
Vidi sve komentare