To je to što me zanima!

Pokisli Guardiola: Već sam imao večeri poput ove. Bili smo skoro pa savršeni. Do 90. minute...

Takvo što se već puno puta događalo u nogometu, nisu imali što izgubiti. Nakrcali su kazneni prostor igračima, ubacivali loptu u 16 metara i zabili dva gola, rekao je Guardiola
Vidi originalni članak

Pep Guardiola doživio je još jedan bolan udarac s Manchester Cityjem. Od sigurnog puta ka finalu Lige prvaka Real ih je bacio na koljena spektakularnim preokretom u završnici utakmice pa i konačnim golom u produžecima za ukupnih 6-5.

REAKCIJE KRALJEVSKOG TABORA Ancelotti: Ovaj klub ne dopušta da ikad spustiš gard. Casemiro: Majko mila, kako City igra... MA SVAKA ČAST, LUKA! Čudesna kraljevska desetka već je postao Realov rekorder, a ubrzo 'skida' i Cristiana Ronalda

- Bili smo jako blizu i to ne možemo negirati. Igrači su dali sve od sebe, bili smo na pragu finala, ali nismo uspjeli završiti posao. Takve stvari su se u povijesti nogometa događale, bilo nam je još teže jer su imali veliku podršku s tribina - bile su prve Španjolčeve impresije nakon madridske večeri.

- Imao sam poraza u Ligi prvaka, teških poraza kada nismo uspjeli dohvatiti finale i znam koliko je sada teško. U prvom poluvremenu nismo igrali dobro, ali uz ovakav pritisak to je normalno. Rekao bih da smo sve do kraja utakmice bili gotovo savršeni.

ČUDO U MADRIDU VIDEO Kako su 'građani' pali u 90 sekundi: Rodrygo zabio dva, a Benz 'zakucao' u produžecima GDJE JE VAR? VIDEO Laporte je ošamario Luku i za to obojica dobili žuti karton!

U završnici utakmice Jack Grealish imao je dvije sjajne prilike da završi priču u korist Cityja, a onda se ukazao Rodrygo u sudačkoj nadoknadi za Real.

- Takvo što se već puno puta događalo, nisu imali što izgubiti. Nakrcali su kazneni prostor igračima, ubacivali loptu u 16 metara i zabili dva gola - završio je Guardiola.

Idi na 24sata

Komentari 81

  • dmy 05.05.2022.

    boli ga briga(to se vidi)svakako mu nitko nije ni do koljena...

  • pocetnik 05.05.2022.

    dajte meni rezultat koji je on imao do 90 minute..odem u staracki dom , izvedem 11 staraca od 80 godina i kladim se da necu izgubiti utakmicu..englezi nikad nece nauciti igrati na rezultat niti na kontinentu..nek uzivaju u svom kraljevstvu, kontinent nije za njih...

  • antimunjenih 05.05.2022.

    Be se meni za tebe , nego srusio si mi listic .

Komentiraj...
Vidi sve komentare