To je to što me zanima!

Poklepović: Hajduk nije samo vječan i neuništiv, on je religija

Posebno sam zadovoljan jučerašnjim treningom, bilo je puno trke, agresije i želje i to mi, onako malo, golica dušu. Bio sam sretan, rekao je Stanko Poklepović
Vidi originalni članak

Novi trener Hajduka Stanko Poklepović zadovoljan je reakcijom svojih igrača nakon što se momčad vratila iz Zagreba u Split. 

- Sve je ka Bog, Hajduk ide putem koji je odavno zamišljen, a mi ga sada samo sprovodimo. Ušli smo u jedan proces koji ima svoj cilj, bez obzira na rezultat, znamo što moramo raditi i nastavljamo s poslom dovršenja projekta razvoja, korištenja i transferiranja igrača. Ja sam zadovoljan, radim ono što mi je zadovoljstvo i bez obzira ako se nešto i ružno događa, opet je to zadovoljstvo i borba - kazao je Poklepović, koji vjeruje u dobro izdanje svoje momčadi u nedjelju protiv Zadra.

- Hajduk je uvijek Hajduk, on nije samo neuništiv i vječan, nego je on i religija. Nadam se da će u nedjelju doći i publika, da će nas podržati, i bez obzira na sve što se događa u i oko Zadra, mi ćemo nastojati sprovesti svoju igru i ostvariti rezultat. Tamo je trener moj Igor Štimac, Bog mu dao zdravlje i sreću, ali ne u ovoj utakmici - kazao je Poklepović, koji malo po malo kompletira momčad. 

- Uglavnom su svi igrači dobro, Mezga, Milevski i Jozinović se pomalo vraćaju. Posebno sam zadovoljan jučerašnjim treningom, bilo je puno trke, agresije i želje i to mi, onako malo, golica dušu. Bio sam sretan. Naš rad je osmišljen i koncentriran na ono što želimo sprovesti, na tehniku i taktiku igre, na to trošimo većinu vremena, da bi igrači prilagodili i tehniku i taktiku igri.

O 'spiralnoj impostaciji' nije želio.

- Malo ste vi mediji 'zacirkusirali' s tim, kao i s pirijom. Spiralno ili stepenasto se igrači postavljaju tako da jedan drugome mogu štititi leđa ili pretrčavati jedan drugoga. I to onda netko uzme i priča priču... Pirija je bila za jednokratnu upotrebu, kad sam zatvorio bokove, a pustio sredinu terena... 

Idi na 24sata

Komentari 63

  • GJURO 27.02.2015.

    Hajduk je religija ? Na kakvim je ovaj drogama ?

  • miris kusa 27.02.2015.

    cukarijera prosla kvragu...

  • ibracadabra09 26.02.2015.

    Oni još uvijek žive u 90.-tima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare