To je to što me zanima!

Poklepović: Nisam se žalio na suđenje, nego na suca

Ma samo sam rekao sucu da se tako ne može ponašati, objasnio je trener Hajduka Stanko Poklepović zašto je dobio prijavu suca Ljubičića nakon utakmice u Karlovcu
Vidi originalni članak

Uoči puta u Široki Brijeg, gdje će njegova momčad provesti tri dana na treninzima te odigrati utakmicu sa Širokim Brijegom, Špaco Poklepović razjasnio je pitanje prijave suca Ljubičića nakon utakmice u Karlovcu.
- Nemam primjedbi na suđenje, tek na crveni karton Čopa pred kraj utakmice - rekao je Poklepović i dodao:
- Moje se primjedbe odnose na ponašanje suca tijekom utakmice te razgovore s igračima. Usudio bih se reći, razgovorima koji nemaju veze sa suđenjem. Pravo suca je da verbalno upozori igrača, da mu žuti ili crveni karton i to je sve. Ljubičić je izašao iz tih okvira i ja sam mu pristojno na to ukazao. On je mene prijavio, a ja njega nemam kome jer nemam svjedoka. No ako dobijem ukor, vrlo spretno ću odgovoriti na njega - kaže Špaco.
- Rekao sam mu samo da se tako ne može ponašati.
Hajduk je nakon trećine odigranog prvenstva na drugom mjestu s bodom zaostatka iza Dinama. Osvojili su 73 posto bodova što Poklepović smatra dostatnim.
- Nismo imali jednako težak raspored kao Dinamo. A statistički 70 posto bodova je dovoljno za borbu za vrh ljestvice. Kad se određuju premije za igrače u pravilu se dodjeljuju iznad 70 posto uspješnosti. Smatram da je to dobar učinak te da će 63 boda, na koncu biti dovoljno za naslov prvaka.
Hajduku za potpuni uspjeh nedostaje četiri boda, ona koje je prosuo na gostovanju u Karlovcu i u Parku maldeži kod prvog susjeda Splita.
- Mi smo nezreli, nismo u stanju voditi igru kako treba i ne znamo sačuvati prednost, to nam se ponovilo i protiv Splita i protiv Karlovca. Na tim utakmicama nismo smjeli primiti izjednačujuće golove - zaključio je Špaco.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • ppeerroo 05.10.2010.

    uostalom pogledajte http://www.24sata.hr/sport/clanak/svemirski-nogomet-barca-prvi-faul-napravila-u-86/194051/ - to se zove nogomet a ne Dinamo : Hajduk ili obratno pa 70 prekršaja na utakmici

  • ppeerroo 05.10.2010.

    izgubili su bodove u Karlovcu i Splitu - nemogu vjerovat šta čitam - pa daj onda i reci kako ste osvojili bod u Osijeku, autogolom 3 min prije kraja, kako ste sretno osvojili 3 boda u Rijeci u zadnjoj minuti s igračem manje .... - to je što se tiče gubljenja bodova, a što se tiče sudaca daj prvo pogledaj onaj Sharbinijev udarac koljenom igrača na podu i zamisli se, zanima me dali si onda rekao sucu da se ne smije tako ponašat?? čitam i nevjerujem, uvjek iste stvari - tko god da je drugi ili na niže što se tiče Dinama i Hajduka samo traže neke pogreške u drugima.

  • TOMO OMIS 05.10.2010.

    Ovaj put stvarno pričaš gluposti špaco nije nam niko riv ni sudac ni mamić isključivi krivac ssi ti špaco sa svojim zij+heraškim nogometom tri zadnja vezna protiv karlovca.Špaco odlazi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare