Obavijesti

Sport

Komentari 8

Poklepović: Nisam se žalio na suđenje, nego na suca

Poklepović: Nisam se žalio na suđenje, nego na suca
1

Ma samo sam rekao sucu da se tako ne može ponašati, objasnio je trener Hajduka Stanko Poklepović zašto je dobio prijavu suca Ljubičića nakon utakmice u Karlovcu

VIDEO

Uoči puta u Široki Brijeg, gdje će njegova momčad provesti tri dana na treninzima te odigrati utakmicu sa Širokim Brijegom, Špaco Poklepović razjasnio je pitanje prijave suca Ljubičića nakon utakmice u Karlovcu.
- Nemam primjedbi na suđenje, tek na crveni karton Čopa pred kraj utakmice - rekao je Poklepović i dodao:
- Moje se primjedbe odnose na ponašanje suca tijekom utakmice te razgovore s igračima. Usudio bih se reći, razgovorima koji nemaju veze sa suđenjem. Pravo suca je da verbalno upozori igrača, da mu žuti ili crveni karton i to je sve. Ljubičić je izašao iz tih okvira i ja sam mu pristojno na to ukazao. On je mene prijavio, a ja njega nemam kome jer nemam svjedoka. No ako dobijem ukor, vrlo spretno ću odgovoriti na njega - kaže Špaco.
- Rekao sam mu samo da se tako ne može ponašati.
Hajduk je nakon trećine odigranog prvenstva na drugom mjestu s bodom zaostatka iza Dinama. Osvojili su 73 posto bodova što Poklepović smatra dostatnim.
- Nismo imali jednako težak raspored kao Dinamo. A statistički 70 posto bodova je dovoljno za borbu za vrh ljestvice. Kad se određuju premije za igrače u pravilu se dodjeljuju iznad 70 posto uspješnosti. Smatram da je to dobar učinak te da će 63 boda, na koncu biti dovoljno za naslov prvaka.
Hajduku za potpuni uspjeh nedostaje četiri boda, ona koje je prosuo na gostovanju u Karlovcu i u Parku maldeži kod prvog susjeda Splita.
- Mi smo nezreli, nismo u stanju voditi igru kako treba i ne znamo sačuvati prednost, to nam se ponovilo i protiv Splita i protiv Karlovca. Na tim utakmicama nismo smjeli primiti izjednačujuće golove - zaključio je Špaco.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu
POGLEDAJTE GOL

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu

'Građani' vode žestoku bitku za naslov s Arsenalom, koji je u velikom londonskom derbiju pobijedio Tottenham 3-2. Manchester ima i utakmicu manje. Ako ju pobijedi, bit će usamljen na vrhu Premier lige
Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima
NIJE IZGLEDAO DOBRO

Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima

Gilbert nije bio jedini koji je pao tijekom utrke. Toplo vrijeme, jak tempo, želja da se što prije stigne na cilj. Sve je to imalo utjecaja na pojedine sportaše