To je to što me zanima!

Poklepović: Travnjak na Maksimiru je 'ajme majko'

Maksimir više ne izgleda kao igralište. Vratio sam se onamo nakon 18 godina i ne mogu vjerovati u kakvu je stanju, kaže trener Hajduka Poklepović
Vidi originalni članak

Na Poljudu dvostruka depresija. Dok je “Hajduk 1” gubio od Lokomotive u Zagrebu, “Hajduk 2” sramotio se u Sinju. Jertec, Šerić, Marijan Buljat i ostali “otpisani” izgubili su 1-0 od niželigaša Tekstilca. A taj je Tekstilac dobio devet komada od Junaka.
Naravno da je trener Stanko Poklepović “žalostan i posramljen”. Što bi drugo bio ako Hajduk zaostaje 14 bodova za Dinamom?
- Nema isprike! Naša igra je pucala na nekim stanicama i u završnici. To nas ne opravdava, kao što nas ne opravdava ni to što smo sebi dali gol ni to što je gospodin Beusan rekao da penala za Lokomotivu nije bilo - rekao je srditi Poklepović i dodao:
- I da su tri penala dosuđena, morali smo slaviti. Jer mi smo Hajduk! Zapinjala je lopta 'na stanicama’ prema golu i o tome moram razmišljati dok budem nešto mijenjao.
Za utakmicu s Dinamom u Kupu u srijedu na Maksimiru (17.30 sati) Špaco ipak neće “tumbati” momčad.
- Prije tako važne utakmice nije poželjno raditi drastične promjene u momčadi - rekao je i obrušio se na loše stanje Dinamova stadiona:
- Maksimir više ne izgleda kao igralište. Vratio sam se onamo nakon 18 godina i ne mogu vjerovati u kakvu je stanju. Zaista nisam zlonamjeran, ipak je to naš nacionalni stadion.
Dinamovci prvu utakmicu polufinala Kupa dočekuju s četiri utakmice bez primljenoga gola. Nije im zabio ni Slaven Belupo u Koprivnici. Igrač utakmice, golman Tomislav Butina, nije propustio “bocnuti” Splićane.
- Kup-utakmica alibi je Hajduku za spas sezone. To je isto kao treće mjesto u prvenstvu - rekao je Bućo.
“Modri” će protiv Hajduka igrati bez Argentinca Cufrea, koji je ozlijedio zadnju ložu, no u Koprivnici ga je sjajno zamijenio Barbarić.
- Bućo je branio nemoguće - rekao je 19-godišnji stoper “modrih”.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • ombre 21.03.2010.

    pa i jedni i drugi su igrali na istom travnjaku, pa...?? kakve veze, ako je loš travnjak i domaći i gostujući igrači igraju na njemu...

  • HBCRO 21.03.2010.

    izbrisan_zbog_nepoštivanja_pravila-sad nevezano za maksimir-Zagreb je glavni i najveći grad u Hrvatskoj a osim toga građani grada Zagreba plaćaju i najveći porez(prirez) u državi pa je i normalno da mi imamo najviše bolnica.

  • lutomar 21.03.2010.

    E moj \" Špaco\", rđavom k.r.u i p.č..n. dlaka smeta!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare