Obavijesti

Sport

Komentari 10

Poklepović: Travnjak na Maksimiru je 'ajme majko'

Poklepović: Travnjak na Maksimiru je 'ajme majko'
1

Maksimir više ne izgleda kao igralište. Vratio sam se onamo nakon 18 godina i ne mogu vjerovati u kakvu je stanju, kaže trener Hajduka Poklepović

VIDEO

Na Poljudu dvostruka depresija. Dok je “Hajduk 1” gubio od Lokomotive u Zagrebu, “Hajduk 2” sramotio se u Sinju. Jertec, Šerić, Marijan Buljat i ostali “otpisani” izgubili su 1-0 od niželigaša Tekstilca. A taj je Tekstilac dobio devet komada od Junaka.
Naravno da je trener Stanko Poklepović “žalostan i posramljen”. Što bi drugo bio ako Hajduk zaostaje 14 bodova za Dinamom?
- Nema isprike! Naša igra je pucala na nekim stanicama i u završnici. To nas ne opravdava, kao što nas ne opravdava ni to što smo sebi dali gol ni to što je gospodin Beusan rekao da penala za Lokomotivu nije bilo - rekao je srditi Poklepović i dodao:
- I da su tri penala dosuđena, morali smo slaviti. Jer mi smo Hajduk! Zapinjala je lopta 'na stanicama’ prema golu i o tome moram razmišljati dok budem nešto mijenjao.
Za utakmicu s Dinamom u Kupu u srijedu na Maksimiru (17.30 sati) Špaco ipak neće “tumbati” momčad.
- Prije tako važne utakmice nije poželjno raditi drastične promjene u momčadi - rekao je i obrušio se na loše stanje Dinamova stadiona:
- Maksimir više ne izgleda kao igralište. Vratio sam se onamo nakon 18 godina i ne mogu vjerovati u kakvu je stanju. Zaista nisam zlonamjeran, ipak je to naš nacionalni stadion.
Dinamovci prvu utakmicu polufinala Kupa dočekuju s četiri utakmice bez primljenoga gola. Nije im zabio ni Slaven Belupo u Koprivnici. Igrač utakmice, golman Tomislav Butina, nije propustio “bocnuti” Splićane.
- Kup-utakmica alibi je Hajduku za spas sezone. To je isto kao treće mjesto u prvenstvu - rekao je Bućo.
“Modri” će protiv Hajduka igrati bez Argentinca Cufrea, koji je ozlijedio zadnju ložu, no u Koprivnici ga je sjajno zamijenio Barbarić.
- Bućo je branio nemoguće - rekao je 19-godišnji stoper “modrih”.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu
POGLEDAJTE GOL

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu

'Građani' vode žestoku bitku za naslov s Arsenalom, koji je u velikom londonskom derbiju pobijedio Tottenham 3-2. Manchester ima i utakmicu manje. Ako ju pobijedi, bit će usamljen na vrhu Premier lige
Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima
NIJE IZGLEDAO DOBRO

Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima

Gilbert nije bio jedini koji je pao tijekom utrke. Toplo vrijeme, jak tempo, želja da se što prije stigne na cilj. Sve je to imalo utjecaja na pojedine sportaše