To je to što me zanima!

Pokorila Dijamantnu ligu: Blanka došla do 7. pobjede

Blanka je preskočila dva metra na posljednjem mitingu Dijamantne lige u Bruxsellesu. Ostvarila je stopostotni učinak na ovom prestižnom natjecanju
Vidi originalni članak

Blanka Vlašić preskočila je dva metra na posljednjem mitingu Dijamantne lige u Bruxsellesu i tako potvrdila status jedne od najboljih atletičarki današnjice. Jedina je između devet atletičara koji su imali prilike podijeliti dijamante, do pehara s dijamantom došla ostvarivši sedam pobjeda u nizu.
Aktualna europska prvakinja iz Barcelone ostvarila je maksimalni broja bodova (32), te 'podebljala' svoj račun za 40 tisuća dolara.
Pobjedničku visinu svladala je iz drugog pokušaja, kao i 1.98, a prijašnje visine preskakala je od prve. Letvicu je kasnije podignula na 204 centimetara koliko iznosi i rekord mitinga koji drži Bugarka Kostadinova, ali za tu visinu bila je preumorna. Slavila je ispred Talijanke Di Martino (198) i Šveđanke Emme Green (198).

Idi na 24sata

Komentari 5

  • brižno blago 27.08.2010.

    Čestitam!!!

  • SCHAFFHAUSEN 19 27.08.2010.

    svaka pobjeda u dijamantnoj ligi je 10 tisuća, ukuni pobjednik dobiva 40 tisuća a sam dijaman također vrijedi 40 tisuća pa vi računajte

  • badro delgado 27.08.2010.

    sta je dobila i dijamant ili?!

Komentiraj...
Vidi sve komentare