To je to što me zanima!

Pokrivač došao po svoj dres i službeno potpisao za Dinamo

U Dinamu su mu već pripremili dres s brojem 23. Nikola Pokrivač je raskinuo ugovor s Red Bull Salzburgom, sjeo u automobil i krenuo u Zagreb. Potpisao je na 4 godine
Vidi originalni članak

Dinamo je dobio još jedno pojačanje, hrvatskog reprezentativca Nikolu Pokrivača. Potpisao je na četiri godine i nosit će dres s brojem 23.

Nikola Pokrivač se nakon turneje po europskim klubovima vratio u Dinamo. Nakon što je uspio dobiti raskid ugovora s Red Bull Salzburgom igrač se odlučio vratiti na Maksimir. 

- Presretan sam. Ne bih rekao da sam od prvoga dana otkako sam otišao odavde sanjao o povratku u Maksimir, ali tako nešto ne bi bilo daleko od istine - rekao je igrač nakon potpisivanja za Dinamo.

- Lijepo je bilo igrati u inozemstvu i siguran sam da sam danas bolji igrač nego kada sam otišao iz Dinama, no stvarno sam sretan što sam se vratio u Dinamo koji je zaista veliki klub - nije krio zadovoljstvo svojim povratkom Pokrivač.

- Ima puno utakmica, vjerujem u Ligu prvaka, tako da treba dosta igrača. Što se mene tiče, vjerujem da ću se uz kvalitetan rad izboriti za svoju minutažu jer naravno da želim igrati - najavio je 26-godišnji igrač.

 - Dinamo ima stvarno lijepu priliku, odličnu momčad i vjerujem da možemo do Lige prvaka - dodao je uoči susreta s Malmöm Pokrivač.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • user_82051 17.08.2011.

    da je valjo osto bi u SALZBURGU nebi ga lako pustili a DINAMU odgovaraju i neki POKRIVAČI a takvi ima i u HRVATSKOJ LIGI....

  • Majmun_1_1 17.08.2011.

    nagodinu naslov "Bale došao po svoj dres"

  • bekinho 17.08.2011.

    ma koje pojačanje...pokrivač,ma daj ajde...užas od igrača...totalni promašaj

Komentiraj...
Vidi sve komentare