To je to što me zanima!

Pokrivač: Sad slijedi borba za Bilićev udarni sastav

Meni je čast što sam i dio reprezentacije, ali zacrtao sam si cilj, koji želim ostvariti. Kao i u Monacu, kaže Pokrivač nakon gola sa 25 metara
Vidi originalni članak

Monegaški princ čestitao mi je na golu i sad traži da zabijem još koji. A što ću, moram, rekao je Nikola Pokrivač nedavno, nakon što je zabio Nancyju, ljevicom iz slobodnjaka. U subotu je izvršio prinčevu naredbu, zabio je u Auxerreu za pobjedu Monaca (1-0). Ljevicom, naravno, s 25 metara.
- Nisam baš gađao da uđe od stative, ali dobro... Još je slađe što je to bio jedini gol na utakmici. Eto, spojio sam šest-sedam utakmica od prve minute i vidi se napredak. Super se osjećam, ide mi - smiješeći se pričao je Nikola, koji je gol proslavio - u crkvi.
- Šimić i ja smo baš bili na misi. Jesam li se pomolio za još koji gol? Haha, između ostaloga i za to.Imamo slobodan dan pa uživamo u hrvatskoj glazbi. Iz Zagreba su stigli CD-i s tamburicama!
Ne može sakriti da je dobre volje, a i u Monacu se razvedrilo...
- Sad smo deseti, no igramo sa Sochauxom i Valencienessom, momčadi sa začelja i s tih bismo se šest bodova primaknuli borbi za Europu. Možemo u Kup Uefe, zašto ne, apetiti su malo porasli.
Na početku sezone bio više je bio na tribini nego u igri. Ali, sad je nazmjenjiv. Time postaje kandidat za minutažu i u reprezentacijI.
- Meni je čast već biti i dio te momčadi, ali zacrtao sam cilj i želim ga ostvariti i spreman sam na borbu za status. Kao što sam u Monacu znao da će kad-tad doći moje vrijeme, tako je i s reprezentacijom - rekao je Pokrivač.

FRANCUZI VIŠE "VOLE" ŠIMIĆA NEGO POKRIVAČA I LEKU?
Kažete petica u L’Equipeu? Haha, na to sam već navikao, komentirao je Nikola lošu ocjenu u francuskom sportskom listu. Najboljim igračem Monaca Francuzi su proglasili Darija Šimića, udijelivši mu sedmicu. I inače Dario od našeg trojca dobija najviše ocjene. A Jerka Leku magazin Le cahiers du Football uvrstio među najveća razočaranja sezone u ligi zbog stila, kojim “često ne štedi ni sebe ni ostale. On bi i kamen slomio”, piše magazin.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Bole top 30.11.2008.

    hahaha,ajde brka ubi se

  • 1ok 30.11.2008.

    hahaha smješnog li čovjeka, dao 2 gola i odmah se zamišlja u udarnoj postavi hr repke , debilana , a lika pozna moj frend koji je govorio ružne stvari o njemu , tipa da do dvadesete godine nije znao da rijeka ima more itd ...

  • mato_swe 30.11.2008.

    dobar je igrac...ali mislim da on igra za novce, kad se dokaze i povecaju mu placu zabolit ce ga kurac vise. Bolji je vukojevic od njega, igra srcem i bori se, hrvatska inace ima jak vezni red!

Komentiraj...
Vidi sve komentare