To je to što me zanima!

Policija ubila otmičare, roditelji zvijezde Liverpoola su spašeni

Naoružani otmičari u blizini benzinske postaje oteli su roditelje zvijezde Liverpoola Luisa Diaza. Policija je najprije spasila njegovu majku, a čini se kako je i njegov otac završio na sigurnom
Vidi originalni članak

Nakon majke, i otac nogometaša Luisa Diaza navodno je spašen nakon što su roditelji Liverpoolovog igrača oteti u Kolumbiji.

Lokalni mediji u Kolumbiji izvijestili su kako je Luis Manuel Diaz vraćen na sigurno nakon što su policajci pronašli otmičare koji su oteli Diazove roditelje. Kolumbijski mediji dodali su kako su dvojica od četiri otmičara izgubila život nakon što su razmijenili vatru s policijskim službenicima.

Podsjetimo, policija je najprije spasila majku Luisa Diaza, a nekoliko sati kasnije spašen je i njegov otac. Prema izvještajima iz Kolumbije, otmica se dogodila u blizini benzinske postaje, a otmičari su bili naoružani.

OTMIČARI BILI NAORUŽANI Drama nogometaša Liverpoola: U Kolumbiji mu oteli majku i oca

Lokalna policija još uvijek nije potvrdila kako je spasila Luisa Manuela. Ova je otmica potresla Kolumbiju, a povodom svega oglasio se i kolumbijski predsjednik Gustavo Petro, koji je prenio vijest o spašavanju Diazove majke. 

Diaz je za reprezentaciju Kolumbije odigrao 43 utakmice, a u Liverpoolu je od siječnja 2022. Od tada je odigrao 58 utakmica i zabio 14 golova za 'redse' i jedan je od stožernih igrača Kloppove momčadi.

PRIJETI MU OTKAZ Pomračenje uma bivšeg igrača Liverpoola: Uhvatio je trenera za vrat i bacio ga na pod!

Liverpool igra utakmicu Premier lige protiv Nottingham Foresta u 15 sati, a još nije poznato hoće li zaigrati i Luiz. 'Redsi' su se u nedjelju ujutro oglasili i podržali Diaza.

- Najiskrenije se nadamo kako će se ova situacija riješiti u najkraćem mogućem roku na siguran način. U međuvremenu, dobrobit nogometaša naš je prioritet - stoji u priopćenju engleskog velikana.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare