To je to što me zanima!

Policija uhitila bivšeg hrvatskog rukometnog reprezentativca! Pronašli su mu i arsenal oružja

Denis Buntić uhićen je zbog nasilja u obitelji, a policija mu je prilikom pretresa kuće pronašla automatske puške, zolje i streljivo...
Vidi originalni članak

Šok u susjednoj Bosni i Hercegovini! Tamošnji mediji prenose informaciju da je bivši hrvatski rukometni reprezentativac Denis Buntić uhićen zbog fizičkog nasilja prema supruzi, kao i da mu je policija pretragom kuće pronašla veliku količinu vatrenog oružja.

"Osumnjičeni D.B. priveden je zbog kaznenog djela nasilje u obitelji i nedopušteno držanje oružja ili eksplozivnih stvari. Pritvor je podnesen zbog opasnosti od utjecanja na svjedoke i opasnosti da će ponoviti kaznena djela", potvrđeno je za Bljesak.info iz Tužiteljstva Županije Zapadnohercegovačke. 

BANDA IMALA ZOO, DISCO, IGRALIŠTA... VIDEO Pogledajte trenutak kad policija upada u zloglasni zatvor u Venezueli. Držala ga je banda VELIKA KOLEKCIJA Pogledajte što su našli kod muškarca u Koprivnici: Mine, ručne bombe, puške, streljiva...

Kako doznaje Bljesak, riječ je o Denisu Buntiću, nekadašnjem rukometašu i reprezentativcu Hrvatske koji je ispitan, nakon čega je podnesen prijedlog za određivanje pritvora jer je fizički napao suprugu i ozlijedio je.

Nemili događaj odvio se u petak u Ljubuškom, a u njegovoj je kući navodno pronađena veća količina oružja, uključujući automatske puške, zolje i streljivo.

Buntić je, podsjetimo, u dresu hrvatske reprezentacije osvojio dvije srebrne medalje na svjetskim prvenstvima, europsko srebro i broncu te broncu na Olimpijskim igrama u Londonu 2012.

 

Idi na 24sata

Komentari 86

  • korla 24.09.2023.

    A zasto ne lbjsvite Bunticevu izjavu nego samo jednu stranu to nije posteno.

  • vilim1234 24.09.2023.

    Umirovio se prije nekoliko godina a ima 160kg

  • Maliivo1 24.09.2023.

    Tko zna što je istina... Najlakše optužiti

Komentiraj...
Vidi sve komentare