To je to što me zanima!

Poljaci: Hrvatska nema puno šanse, ali dvorana mora gorjeti

Poljski rukometaši i njihov izbornik Nijemac svjesni su da ih čeka teška utakmica protiv Hrvatske, no kažu kako se ne boje Babićeve momčadi te najavljuju 'pakao'
Vidi originalni članak

Hrvatska će igrati bez pritiska jer su izgubili prave šanse za plasman u polufinale, no ponekad je doista teško igrati protiv takvih momčadi, rekao je Michal Daszek, poljsko desno krilo pred večerašnju utakmicu (20.30).

Ne, nije Daszek smetnuo s uma da Hrvatska i dalje može izboriti polufinale EP-a pobjedom 11 razlike protiv domaćina uz poraz Francuza od Norvežana, ali ta opcija za njega je očito nemoguća.

No pogledamo li u povijest međusobnih susreta, Hrvatska je uspješnija u međusobnim susretima te je pobijedila u pet od sedam natjecateljskih utakmica.

- Poznamo se odlično, bit će to jako teška utakmica. No ne bojimo se nikoga, dobra smo momčad koja vjeruje u sebe i svoje kvalitete - kaže Daszek.

Njihov izbornik, Nijemac Michael Biegler, pozvao je 15.000 navijača da u Tauron Areni večeras od 20.30 naprave 'pakao'.

- Moji igrači sad trebaju najveću podršku s tribina - kaže Biegler.

Poljacima treba pobjeda da bi prošli u polufinale.

- Nadam se da će dvorana protiv Hrvatske gorjeti - rekao je Biegler koji nas je s Poljskom prošle godine pobijedio u četvrtfinalu SP-a.

Idi na 24sata

Komentari 39

  • milky 28.01.2016.

    eto nismo imali sanse :)

  • marac17 28.01.2016.

    hahahaha

  • solo juve 27.01.2016.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare