To je to što me zanima!

Poljaci zadnja provjera za Olimpijske igre u Pekingu

Hrvatski će rukometaši u Crikvenici odigrati dvije pripremne utakmice s Poljskom. U Peking kreću 2. kolovoza, gdje će braniti medalju iz Atene
Vidi originalni članak

Izabranici Line Červara broje zadnje dane priprema, u Crikvenici će raditi do kraja ovog tjedna, a završni “glanc” rukometaši će odraditi u Zagrebu od 28. srpnja do polaska za Peking, 2. kolovoza. No prije toga će u Crikvenici odigrati dvije pripremne utakmice - danas (utorak, 20.40 sati) i u srijedu (23. srpnja), a protivnici će nam biti aktualni svjetski viceprvaci iz 2007. godine, Poljaci.
Na pripremama su 22 igrača, a Červar će već nakon današnje utakmice morati popis smanjiti za osam imena jer na Olimpijske igre putuje 15 rukometaša.
No Červar će imati nezahvalan zadatak jer je pitanje koliko su za napore olimpijskog turnira spremni rekovalenscenti, prije svih kapetan Petar Metličić i Mirza Džomba, te Lacković i Sulić.

SVJETSKI VICEPRVACI
Poljaci su zabljesnuli na SP-u u Njemačkoj 2007. Tad su osvojili srebrnu medalju. Predvode ih braća Lijewski, Marcin i Krzystof te Bielecki, Juercik, Tkaczyk i Siodmiak. S Poljacima ćemo se sastati i na Olimpijskim igrama u Pekingu, a u skupini su još Francuzi, Španjolci, Kinezi i Brazilci.

RASPORED HRVATSKE REPREZENTACIJE

22.7. - UTAKMICA S POLJSKOM
23.7. - UTAKMICA S POLJSKOM
28.7. - PRIPREME U ZAGREBU
2.8. - ODLAZAK U PEKING

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare