To je to što me zanima!

Poljski igrači gaze pješake, tuku žene, drogiraju se!

Skupinu problematičnih poljskih igrača, kojima su alkohol i cigarete najblaži poroci, Nizozemac Leo Beenhakker je stavio pod kontrolu
Vidi originalni članak

Glavna prepreka boljim rezultatima poljske reprezentacije u zadnjih 20-ak godina u pravilu je bila problematična narav igrača. U kvalifikacijama bi još kako-tako gurali, no kad bi stigli na velika natjecanja, ubrzo bi se raspali. Toga se i sada najviše plaše.
Nije tajna kako su Beenhakerovi prethodnici Janas, Boniek, Engel.... uglavnom gubili glavu zbog nediscipline igrača, od kojih neki u dosjeima imaju čak i najteža kaznena djela poput prometnih nesreća sa smrtnim ishodom, obiteljskog nasilja, prometnih prekršaja, tučnjava ili su bili žrtve nasilija...
Dolaskom Beenhakkera, koji je u momčad uveo čeličnu disciplinu, stvari su se uglavnom promijenile nabolje i zbog toga je Beenhakker postao poljski heroj.
Nizozemac se od prvog dana nametnuo autoritetom i iskustvom, što je poljska javnost bezrezervno podržala.

ULIČNI IZGREDNIK
Artur Boruc, golman Celtica, u Glasgowu je jednom zgodom uletio među skupinu lokalnih huligana i premlatio ih jer su provocirali trudnu Poljakinju te njezina dva prijatelja. Aktivan je član zloglasne navijačke skupine Legije.



OBITELJSKI NASILNIK
Grzegorz Bronowicki obrambeni igrač Crvene Zvezde G  zbog naprasitog karaktera zaradio je nadimak pit bul. Dok je igrao u Legiji, pijan je izazivao tučnjave, a omiljena meta mu je supruga, koju je par puta teško pretukao.

USMRTIO PJEŠAKA
Dariusz Dudka, vezni Wisle iz Krakowa, je s više od 1,0 promila alkohola u krvi, na pješačkom prijelazu pregazio čovjeka, koji je nakon nesreće preminuo. Dudka se izvukao sa 9 mjeseci, a bio je bez vozačke.

DIVLJAK ZA VOLANOM
Maciej Zurawski obožava sportske automobile i brzu vožnju, koja ga je umalo stajala života. Jednom je zgodom izgubio kontrolu nad autom, probio ogradu mosta, sletio u 8 metara duboki ponor i zamalo se utopio.

PUŠIO MARIHUANU
Ebi Smolarek je, dok je igrao u Feyenoordu, tugu za rodnim gradom liječio je marihuanom. Najbolji poljski napadač pao je na internoj kontroli, koju je proveo klupski liječnik, tako da nije zaradio suspenziju, nego samo klupsku kaznu.

ASOCIJALNI ROGER
U trenutku kad su iz poljskog saveza objavili kako će Brazilcu Rogeru Guerreiru dati državljanstvo i putovnicu, Dudka i Bak su izjavili kako je to “bolesna ideja” jer je Roger osoba s kojom treba izbjegavati svaki kontakt. Danas se s njim nitko ne druži.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • boško01 02.06.2008.

    idioti !!!!

  • vedran_zgb 01.06.2008.

    ovaj kaj je pregazio pjesaka ne vidim po cem je lud,a ovi ostali vise manje jesu...

  • nix_zgd 01.06.2008.

    kaj, samo su ova dva luda, koji tuče ženu i koji je pregazio pješaka...

Komentiraj...
Vidi sve komentare