To je to što me zanima!

Poljud će gorjeti! Hajduk pred navijačima nakon 4 mjeseca...

Nakon mukotrpnog čekanja, Hajduk će protiv Lokomotive napokon igrat pred svojim navijačima na Poljudu, a očekuje se velik broj pristalica. Tome su kumovali velika želja za Hajdukom i pobjeda nad Osijekom
Vidi originalni članak

Prije točno četiri mjeseca, ili ako ćete točnije, 126 dana, Hajduk je odigrao protiv Osijeka posljednju utakmicu na Poljudu pred svojim navijačima uoči odrađivanja kazne od četiri utakmice bez gledatelja. Igrali su "Bili" protiv Osijeka, a na stadionu se zahvaljujući brojnim najavama i porukama okupilo oko devet tisuća ljudi kako bi se oprostili od Poljuda za 2019. godinu.

Nakon mukotrpnog čekanja, Hajduk će protiv Lokomotive napokon igrat pred svojim navijačima na Poljudu, a očekuje se velik broj pristalica. Ogromna želja za Hajdukom, simbolom Dalmacije, i pobjeda nad Osijekom koja je donijela prijeko potrebni optimizam su kumovali velikoj zainteresiranosti navijača. Očekuje se oko desetak tisuća.

Igrači Hajduka opet izgledaju motivirano, puni snage i želje za dokazivanjem, a navijačima njihov pristup i talent daju nadu za bolja vremena. Dodatan motiv igrači će imati i oproštaj od Špace koji je najavljen za tu utakmicu, a Torcida je i organizirala akciju čiji je cilj skupiti novac za otkup dionica u Špacino ime.

Pun Poljud, ludo navijanje i Hajduk. To je ono što je falilo Splitu, igračima i navijačima, svima kojima je stalo do kluba, a u nedjelju od 17 i 30, Torcida će opet žustro navijati za svoje ljubimce, na poljudskoj ljepotici.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 75

  • fico21 09.02.2019.

    2

  • morejadransko 09.02.2019.

    Trenutno su u euforiji nakon jedne pobjede kao što to obicno bude... I sad da ih lokosi dobiju i onda rijeka ih napuni kao sto to redovito po obicaju radi... Krenule bi prijetnje, okretanje leđa, trazenje igraca po gradu i sl. Kao sto to uvijek bude s tim propalitetima

  • pčelar1959 09.02.2019.

    Bit če opet veliki vatromet - i velika kazna ! Lova od transfera je pripremljena, pa nek se slavi !

Komentiraj...
Vidi sve komentare