To je to što me zanima!

Poljud donosi ratnički derbi: Osijek se pripremao - puškama

TEAM BUILDING Osječani su, kao i hajdukovci uoči derbija, išli na paintball. Uoči utakmice Zekić je odlučio odvesti momčad u Zadar, na team-building u Adventure park
Vidi originalni članak

Bijelo-plavi su u Splitu odigrali 47 prvenstvenih susreta (37 protiv Hajduka i deset protiv Splita) i pobijedili samo jednom! Bilo je to prije osam i pol godina, u travnju 2008., kada su golovima Karla Primorca na Poljudu pobijedili 2-0.

- U Splitu je Hajduk uvijek barem 30 posto jači. Atmosfera, podrška koju imaju od navijača i pritisak publike, s kojim se suočava protivnik, daju Hajduku vjetar u leđa. Ispada kako mi tamo lako ‘skidamo gaće’ - rekao je trener Osijeka Zoran Zekić.

Uoči utakmice Zekić je odlučio odvesti momčad u Zadar, na team-building u Adventure park. Počastili su Osječani igrače paintballom, vjerujući da će tako skinuti “maler” loših rezultata u Splitu. Istom tehnikom poslužio se i Hajduk u rujnu, uoči derbija protiv Dinama, i odigrao vrlo dobro. Štoviše, Splićani su uzeli bod, a Jefferson je imao priliku utakmice i za sva tri.

- Osijek za mene nije iznenađenje, to sam već rekao na početku prvenstva, pa sam dobio jezikovu juhu - rekao je Marijan Pušnik.

Hajdukovci će danas imati dodatan razlog za pobjedu jer Torcida slavi 66. rođendan. No puno puta Hajdukovi igrači znali su na terenu pokvariti veliku feštu na tribinama. Kod domaćih neće igrati Said, koji ima žute kartone, i Ohandza, koji se još nije sasvim oporavio od ozljede.

KOD HAJDUKA Kao što su hajdukovci uoči derbija protiv Dinama išli na paintball, pa uzeli bod, isto su napravili nogometaši i stručni stožer Osijeka

Idi na 24sata

Komentari 23

  • CelaviOsvetnik 30.10.2016.

    Čilic je osvojio basel hajde malo se ubrzajte

  • Mário Jardel 30.10.2016.

    1-0 za hajduk

  • no no 30.10.2016.

    Gazimo Madjare.

Komentiraj...
Vidi sve komentare