To je to što me zanima!

Poljud gubi Škotsku: 'Osijek je veliki favorit za tu utakmicu'

Domaćini su nas zamolili da im damo susret sa Škotskom 7. lipnja 2013. Osijek je danas favorit za tu utakmicu, rekao je izvršni predsjednik HNS-a Damir Vrbanović...
Vidi originalni članak

Utakmica kvalifikacija za SP protiv Škotske 7. lipnja 2013. godine trebala se igrati u Splitu. No nakon sjajne organizacije i atmosfere u Osijeku na kvalifikacijskoj utakmici protiv Walesa, čini se kako Split gubi tu utakmicu.

- Domaćini su nas zamolili da im damo susret sa Škotskom 7. lipnja 2013. Osijek je danas favorit za tu utakmicu, rekao je izvršni predsjednik HNS-a Damir Vrbanović za Sportske novosti i dodao:

- Minutu nakon završetka utakmice prišao mi je delegat, stisnuo ruku i rekao da je utakmica besprijekorno organizirana.

O tome gdje će se igrati utakmica protiv Škotske odlučit će Izvršni odbor HNS-a. No vrlo je izgledno kako bi Split mogao izgubiti tu utakmicu, a Osijek dobiti priliku da ponovno ugosti reprezentaciju.

Inače, utakmica protiv Srbije 22. ožujka najvjerojatnije će se igrati u Zagrebu. Također je postojala mogućnost da Hrvatska protiv Srbije zaigra u Osijeku, no to je bila samo zanesenost nakon utakmice protiv Walesa. 

Gradski vrt nema nadzorne kamere ni brojače ulaznica tako da je Zagreb vjerojatno odredište. No i o tom će odlučiti Izvršni odbor Hrvatskog nogometnog saveza.

Idi na 24sata

Komentari 388

  • Croti 20.10.2012.

    Suker se pokusava uvuc osjeckim supcima! Sta je sa Vinkovcima? Naš stadion smrdi? Mi nemožemo napunit stadion i napravit atmosferu od 12 000 ljudi? Dajte i nama priliku, napravili smo senzaciju protiv Lihtenštajna zašto nebi mogli protiv Škotske, Belgije ili čak srbije! Bar su vinkovčani poznati po navijanju i navijačima! 1982

  • SlavenIvankovic 19.10.2012.

    Belgiju u Vela luku,Srbiju u Pakoštane,Škotsku na Brač :D hahahahaha

  • user_142025 19.10.2012.

    Svakom gradu jedna utakmica. Neka se malo raspodjele po cijeloj Hrvatskoj, da svi uživaju. Najpoštenije! :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare