To je to što me zanima!

Poljud kao kolodovor: Odlaze Mato, Andrić, Lima i Blažević?

Trenutno su aktualni odlasci dvojice najstarijih i najiskusnijih, Mate Neretljaka i Srđana Andrića koji praktički niti ne razmišljaju o ostanku na Poljudu iduće sezone
Vidi originalni članak

Bit će zanimljivo pratiti aktualna događanja u prijelaznom roku Hajduka ovoga ljeta. Razlog je taj što većina igrača, bolje rečeno gotovo svi, imaju priliku otići i donijeti bar nešto svježeg kapitala u Hajdukovu blagajnu. 

Trenutno su aktualni odlasci dvojice najstarijih i najiskusnijih, Mate Neretljaka i Srđana Andrića koji praktički niti ne razmišljaju o ostanku na Poljudu iduće sezone. 

Andriću je ugovor istekao, a njegov menadžer već mjesecima raspolaže s nekoliko ponuda iz Saudijske Arabije i Dubaija. Hajduk svojem kapetanu nudi novi ugovor, no kako pregovarati o novom, kad ni ono što je dogovoreno u starom još nije ispoštovano i isplaćeno. 

U sličnoj poziciji je i Mato Neretljak kojega čeka unosna ponuda iz Južne Koreje, gdje bi mogao još koju godinu odigrati i riješiti pitanje egzistencije svoje obitelji umjesto da čeka što će se dogoditi. 

Dolaskom u Hajduk Goran Blažević vratio se na popis kandidata za Euro izbornika Bilića, čime su nanovo aktualizirane ponude iz Poljske koje je imao još dok je branio u Šibeniku. Hajduk ne bi imao ništa protiv njegove prodaje jer se na posudbi u Karlovcu iskazao mladi reprezentativac Lovre Kalinić , a tu je i nadareni Dante Stipica. 

U sličnoj poziciji je i Ruben Lima, od kojega Hajduk očekuje barem 600.000 eura odštete jer je pri njegovom dolasku dogovorena raspodjela u omjeru 60:40 u korist 'bilih', s tim da odšteta ne smije biti manja od milijun eura.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • torcida0808 20.05.2012.

    torcida i hajduk su jedno tilo i duša sve je ostalo prolazno... da bog da igraju juniori hajduka i bili na sredini tablice.. HAJDUK zivi vjecno...

  • legolas 20.05.2012.

    Kakve su ovo raspodjele transfer 60:40...pa ja nešto gluplje nisam vidio...to ima samo u Hajduku...ako igrač odlazi klub plaća oštetu Hajduku zato što je taj igrač vezan ugovorom s klubom...ovako je i cilj svima da što prije odu jer će i od transfera dobiti veliki dio, a Hajduku ostaju "mrvice"

  • Pepe Reina 20.05.2012.

    Po meni treba dovest Križanca,Vitaića,Kresingera koji imaju slobodne papire a iskusni su prvoligaški igrači,vratit golmana Kalinića i na njih oslonit ove juniore koji su njabolji u državi (Kiš,Radošević,Tomičić,Milić,Elez,Barišić,Džoni,Tomaš). Svi ostali na prodaju!

Komentiraj...
Vidi sve komentare