To je to što me zanima!

Poljud se oprostio od dragulja? Pljesak Vlašiću puno otkriva...

Pri izlasku s travnjaka Poljuda dugo se pozdravljao sa suigračima uz gromoglasan pljesak Torcide koji je duže potrajao. Kao da se Split pozdravio s nesuđenim budućim kapetanom
Vidi originalni članak

Za navijače Hajduka ove je sezone privilegija gledati svog drauglja Nikolu Vlašića. Eksplozija ofenzivca s Poljuda počela je još u proljeće po pravom djelovanju španjolskog trenera Joana Carrilla koji je odlučio graditi momčad oko svog ponajboljeg igrača. 

Nikola je neosporno jedan od najsjajnijih naših nogometnih dragulja kojem je samo trebala zdrava i organizirana sredina. Danas to ima u Hajduku, a oko sebe dobre i vrlo dobre suigrače koji uredno odrađuju ono što im je trener zadao.

Vlašić, kojem je tek 19 godina, već je jedan od iskusnijih igrača u svlačionici splitskog kluba s obzirom da je u nedjelju protiv Istre 1961 odigrao svoju 120 utakmicu za Hajduk te zabio 13 gol.

Bio je i kapetan u odsustvu Zorana Nižića koji je na pragu odlaska u turski Goztepe te odigrao ponovno kvalitetnih 69 minuta.

Pri izlasku s travnjaka Poljuda dugo se pozdravljao sa suigračima uz gromoglasan pljesak Torcide koji je baš potrajao. Kao da se Split pozdravio s nesuđenim budućim kapetanom pred kojim su sigurno brojne ponude.

Vlašića traži Everton, to nije tajna. Englezi su spmreni platiti i preko 10 milijuna eura kako bi odveli sjajnog igrača u Liverpool pod ingerenciju Waynea Rooneyja.

Ovo ljeto definitivno je bilo u znaku Vlašića koji je svojim igrama i potezima nosio svoju momčad. Djelovao je odgovorno, zrelo i spremno, a samo to se od njega i čekalo.

Nogometni talent kao i fizička kvaliteta kod njega nikad nisu bili u pitanju.

Ukoliko i ode u sljedeća četiri dana, koliko god Hajduk dobio novca za njega, bit će ga gotovo nemoguće zamijeniti. 

Idi na 24sata

Komentari 74

  • malivz 29.08.2017.

    Nema sreće dećko da je u Mamićevoj štali imao bi 10 - tak nastupa za repku i koštao barem duplo više.

  • nori 🖖 28.08.2017.

    Ne pretjerujte

  • marinr 28.08.2017.

    Evo sada nove vijesti. Ako je transfer preko 3 milijuna onda se dijeli 50-50. Zašto sve ne ide Hajduku?! Sigurno Mamić ima svoje prste u tome.

Komentiraj...
Vidi sve komentare