Obavijesti

Sport

Komentari 74

Poljud se oprostio od dragulja? Pljesak Vlašiću puno otkriva...

Poljud se oprostio od dragulja? Pljesak Vlašiću puno otkriva...
1

Pri izlasku s travnjaka Poljuda dugo se pozdravljao sa suigračima uz gromoglasan pljesak Torcide koji je duže potrajao. Kao da se Split pozdravio s nesuđenim budućim kapetanom

VIDEO

Za navijače Hajduka ove je sezone privilegija gledati svog drauglja Nikolu Vlašića. Eksplozija ofenzivca s Poljuda počela je još u proljeće po pravom djelovanju španjolskog trenera Joana Carrilla koji je odlučio graditi momčad oko svog ponajboljeg igrača. 

Nikola je neosporno jedan od najsjajnijih naših nogometnih dragulja kojem je samo trebala zdrava i organizirana sredina. Danas to ima u Hajduku, a oko sebe dobre i vrlo dobre suigrače koji uredno odrađuju ono što im je trener zadao.

Vlašić, kojem je tek 19 godina, već je jedan od iskusnijih igrača u svlačionici splitskog kluba s obzirom da je u nedjelju protiv Istre 1961 odigrao svoju 120 utakmicu za Hajduk te zabio 13 gol.

Bio je i kapetan u odsustvu Zorana Nižića koji je na pragu odlaska u turski Goztepe te odigrao ponovno kvalitetnih 69 minuta.

Pri izlasku s travnjaka Poljuda dugo se pozdravljao sa suigračima uz gromoglasan pljesak Torcide koji je baš potrajao. Kao da se Split pozdravio s nesuđenim budućim kapetanom pred kojim su sigurno brojne ponude.

Vlašića traži Everton, to nije tajna. Englezi su spmreni platiti i preko 10 milijuna eura kako bi odveli sjajnog igrača u Liverpool pod ingerenciju Waynea Rooneyja.

Ovo ljeto definitivno je bilo u znaku Vlašića koji je svojim igrama i potezima nosio svoju momčad. Djelovao je odgovorno, zrelo i spremno, a samo to se od njega i čekalo.

Nogometni talent kao i fizička kvaliteta kod njega nikad nisu bili u pitanju.

Ukoliko i ode u sljedeća četiri dana, koliko god Hajduk dobio novca za njega, bit će ga gotovo nemoguće zamijeniti. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 74
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'
DOČEK DINAMOVACA

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'

ZAGREB - Nekoliko stotina navijača poslije 1 sat u noći dočekalo je momčad Dinama po povratku iz Rijeke. Pjevali su igrači, nazdravljali pivom i veselili se, a među najglasnijima je bio Stefan Ristovski, bivši igrač Rijeke, koji je s bakljom u ruci zapjevao "Bit će Rijeka k***c šampion!". Istu je pjesmu pjevao 2017., ali je tad umjesto Rijeke spominjao Dinamo. Boysi su ispalili arsenal pirotehnike.

Bjelica dobio otkaz u Unionu!
KRAJ SURADNJE

Bjelica dobio otkaz u Unionu!

Nakon što je Union Berlin na domaćem terenu izgubio 4-3 od izravnog konkurenta u borbi za ostanak Bochuma, uprava kluba odlučila je završiti suradnju sa hrvatskim strategom
Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede
DVOMETRAŠ IZ NOVE BILE

Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede

Prema Transfermarktu vrijedi 600.000 eura. Sergej Barbarez, novi izbornik BiH, pozvat će ga za prijateljske utakmice s Engleskom i Italijom u lipnju