To je to što me zanima!

Kinsey opet utrčava: Polugola uletjela u cilj s porukom Kobeju

Na noćnom slalomu u Schladmingu 40.000 ljudi pratilo je utrku najboljih svjetskih skijaša. Clement Noel je nakon 30. mjesta u 1. vožnji završio 4., Kristoffersen je završio prvi, a trenutak slave imala je Kinsey Wolanski
Vidi originalni članak

Nevjerojatne scene stižu sa noćnog slaloma u Schladmingu! Alex Vinatzer već je slavio preuzimanje prvog mjesta od Clementa Noela, ali nije bio ni svjestan kako je za njegovo vrijeme zaslužna - polugola djevojka!? I to ne bilo koja. To je ista ona koja je prekinula prošlosezonsko finale Lige prvaka - Kinsey Wolanski.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Očito su zaštitari zaboravili na ovu 'vruću' djevojku, ali valja istaknuti kako je utrku kraj staze pratilo oko 40 000 gledatelja, dok je očito jedna gledateljica bila i na stazi. Slavio je Vinatzer preuzimanje vodstva jer je odlični Clement Noel s tridesetog mjesta dugo držao vodstvo i na kraju završio četvrti.

Talijanovom treneru nije bilo jasno što se događa, Vinatzer je žestoko slavio, ali mu je veselje ubrzo splasnulo. Dok je tada vodeći Noel uz osmijeh od uha do uha sam sebi rekao u bradu:

- Koji k*rac?

Djevojka je u cilj uletjela s porukom legendarnom košarkašu Kobeju Bryantu (41) koji je poginuo u helikopterskoj nesreći zajedno sa kćerkom Giannom (13) i još osmero putnika.

Na kraju je FIS sve brzo ispravio i zaključio da je Vinatzer bio 13 stotinki (1.43.49) sporiji od Noela. Bio je to čudan trenutak, ali na kraju je sve dobro prošlo. Noel ipak nije uspio ugrabiti postolje odličnom vožnjom jer su ispred njega završili Yule (1:43.20), Pinturault (1:42.71) i Kristoffersen (1:42.37).

Filip Zubčić je nakon prve vožnje bio 20., dok je utrku završio na 21. mjestu sa dvije sekunde i šest stotinki zaostatka (1.44.43) za pobjednikom. Istok Rodeš (+2.89) prvu je vožnju završio na 31. mjestu i za dlaku ostao bez druge.

Idi na 24sata

Komentari 47

  • mrTrobec 29.01.2020.

    Kobeju ahaha,valjda Kobeu

  • BlackRaven 29.01.2020.

    Ona jer bila najbolji dio te dosadne i nezanimljive utrke. Od kada Kostelići ne skijaju , prestalo je biti zanimljivo.

  • jure28 29.01.2020.

    Dno dna!

Komentiraj...
Vidi sve komentare