To je to što me zanima!

Pomirba na vidiku? Rijeka opet na Kantridi, organizira Armada

Prošlog rujna Rijeka se, u organizaciji KN Armada, vratila Kantridi na spektaklu s Mariborom, a Klub navijača zaradio. Za ovaj rujan, unatoč uvredama, klub je pristao na utakmicu sa Zrinjskim. Pomirba?
Vidi originalni članak

Rijeka na Kantridi, Matjaž Kek na Rijekinoj klupi, Maribor protivnik na prijateljskoj utakmici, pune tribine, divne emocije na mitskom stadionu dignute na n-tu potenciju... Tako je bilo prošlog rujna podno legendarnih stijena stadiona koji stoji na 20 metara mora.

POVRATAK DOMA Spektakl na prepunoj Kantridi: Rijeka utrpala četiri Mariboru!

U međuvremenu je bezbroj valova udarilo na stijene koje dijele Zaljev od stadiona, jako se puno bespotrebno ružnih sentimenata uvuklo između Armade i Rijekinog vodstva.

Na Rujevici Armada ne navija, u gostima navija, ali i ružno vrijeđa Damira Miškovića koji je klub dignuo na prije nikad dosegnute visine.

Pa ne bi baš svatko stavio ruku u vatru da će vodstvo HNK Rijeka bez sekunde razmišljanja pristati na novu vrlo sličnu inicijativu Kluba navijača, ali upravo se to dogodilo i... Logikom stvari nameće se pitanje: napokon je prihvaćena jedna pomirbena gesta Uprave pa bi mogla uslijediti i - pomirba?

POGLEDAJTE VIDEO

U rujnu ili listopadu ove godine Rijeka će opet igrati na Kantridi! Ovaj put ne protiv Maribora nego Zrinjskog. Armada je idejni začetnik i organizator cijele priče, realno je očekivati da će tribine opet biti dobro popunjene što pak znači da će KN i lijepo zaraditi.

Maksimalno korektno sa strane kluba i Miškovića. Prelazi se preko uvreda, misli se na sve navijače, a ne na razmirice, pomaže se Armadi da zaradi.

Tužno je da uopće treba dolaziti do pomirbe jer nikakav raskol nije ni trebao dogoditi, ali kad se već dogodio... Najbolja sljedeća postaja jest vraćanje stvari u jedinu prirodnu situaciju: zajedništvo kluba i kluba navijača!

POGLEDAJTE GALERIJU

Idi na 24sata

Komentari 7

  • 31.07.2019.

    Treba sve sukobe staviti sa strane barem za ove 2 (4) europske utakmice. Podrska sa tribina ce puno znaciti.

  • crowal 31.07.2019.

    Postoji Armada i "Armada" bez srca s mislima na novac

  • contreras 31.07.2019.

    Armada nemojte kao gzirasi uletat u teren

Komentiraj...
Vidi sve komentare