To je to što me zanima!

'Pomirio sam se s Bandićem, a s Medićem se nisam ni svađao'

Otišao je zbog neispunjenih obećanja, a vratio se tek nakon što je izgladio sve nesporazume. Primjerice, s gradonačelnikom, koji ga je praktički i doveo u klub
Vidi originalni članak

Sine, vraćam se, javio se dobro raspoloženi Ćiro Blažević nakon što je dogovorio da će ipak pokušati spasiti NK Zagreb od ispadanja iz lige.

- Pritisak sa svih strana bio je strahovit, a i reakcija svlačionice bila je takva da sam se odlučio vratiti. Nisam tu divnu mladost želio ni mogao ostaviti na cjedilu. Igrači su glavni razlog što sam opet trener Zagreba, oni su to tražili - rekao je Ćiro, koji je posljednjih dana bio prilično loše raspoložen, što se sad promijenilo.

Otišao je zbog neispunjenih obećanja, a vratio se tek nakon što je izgladio sve nesporazume. Primjerice, s gradonačelnikom, koji ga je praktički i doveo u klub.

- Pomirio sam se s Bandićem, sad je sve u redu. A s predsjednikom Medićem nisam se ni svađao - kaže Blažević.

Već u ponedjeljak Ćiro igrače vodi na pripreme u Daruvarske toplice, gdje je nedavno bio na oporavku od operacije.

- Spreman sam! - odlučno je poručio Ćiro.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • bootom 14.01.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • WOMANIZER 13.01.2013.

    a nači ipak je bandić, a ne igrači ,kriv za povratak?

  • mladen hrastinski 13.01.2013.

    opet taj senilac kej su mu sad obecali jos vise pa bu rekel da njemu nije za lovu pa kak ga nije sram te gluposti govoriti da su ga igraci zeljeli to je same njemu slicne i sad je dokazal kako drzi do svoje rijeci tak star i jake veliki manipulant sranota ali on toga on nema

Komentiraj...
Vidi sve komentare