To je to što me zanima!

Prekinuli utakmicu, pomoćnog suca pogodili čašom u glavu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Sudac Deniz Aytekin prekinuo je utakmicu između St. Paulija i Schalke minutu prije kraja dvoboja, jer je pomoćni sudac bio pogođen s čašom punom piva
Vidi originalni članak

Nogometaši Schalkea vodili su u Hamburgu protiv domaćeg St. Pauli s 2-0 u prvoj utakmici 28. kola njemačkog prvenstva, kada je utakmica bila prekinuta minutu prije kraja...

Bila je to prva utakmica koju je u svom drugom mandatu u Schalkeu na klupi odrađivao novi trener Ralf Rangnick. Podsjećamo, na klupi je naslijedio Felixa Magatha, koji je nakon toga preuzeo Wolfsburg.

Golove za Schalke zabili su Raul u 26. i Julian Draxler u 66. minuti. Oba gola namjestio je Jefferson Farfán. Raul je zabio glavom nakon kornera s lijeve strane. To mu je bio 12. pogodak ove sezone u Bundesligi. Zanimljivo da je St. Pauliju zabio dva gola u prvom dijelu sezone, u pobjedi svog kluba 3-0. Mladom, 17-godišnjem Julianu Draxleru, koji je poentirao iz blizine, ovo je bio prvijenac u prvenstvu.

Domaćini su utakmicu završili s dvojicom igrača manje na terenu, jer je Kalla u 68. minuti dobio drugi žuti karton, a Bartels u 79. minuti izravni crveni karton.

Sudac Deniz Aytekin prekinuo je utakmicu minutu prije kraja dvoboja, jer je pomoćni sudac bio pogođen s čašom punom piva.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • Bumbi 02.04.2011.

    Taj isti linijski sudac je dosudio zaledje: ST. Pauli izvod slobodan udarac pri rezultatu 0:1 za schalke i lopta se odbija od zemlju i ulazi u gol. Linijski sudac dosudjuje zaledje premda niti jedan igrac nije dirao loptu. Dok su se igraci objasnjavali sa glavnim sudcem schalke povede 2:0... Trebali su ga pogodit metkom a ne casom.

  • user_58748 02.04.2011.

    Sigurno je da ga nije pogodio neki Mujo ili Jovo ili Ivo,oni bi zasigurno popili prvo to pivo pa onda kriglu bacili.Šalim se,jako je žalosno što se događa na utakmicama,za svaku je osudu.Kamere su zabiljezile izgradnika,nadam se da se neće lijepo provesti.

  • manijak33 02.04.2011.

    bas me zanima reakcija veeelikog markovićevog prijatelja platinia...mos si mislit da ce njiama prigovorit, a na nama voli trenirati strogoću...

Komentiraj...
Vidi sve komentare