To je to što me zanima!

Pomogao invalidu: Eduardo počastio taksijem navijača

Navijač West Hama gotovo sat i pol je Eduarda čekao ispred restorana kako bi dobio autogram. Naš reprezentativac velikodušno mu je uzvratio
Vidi originalni članak

U društvu supruge Andreje Eduardo je večerao u jednom londonskom restoranu. Bračnom paru se nije žurilo, polako su dovršili objed i bez žurbe se uputili prema izlazu. Na vratima ih je dočekalo ugodno iznenađenje.
- Oprostite, Eduardo. Biste li mi mogli dati autogram, vidio sam da ste ovdje pa sam pričekao - pristojno je hrvatskog reprezentativca zamolio nepoznati mladić. Eduardo je odmah primjetio da mladić, koji ga je čekao je ispred restorana čak sat i pol, ima problema s hodanjem.
- Navijam za West Ham, ali želio bih imati vaš autogram - dodatno je iznenadio Eduarda mladi navijač. Gotovo pola sata nogometaš Arsenala i navijač West Hama proveli su u ugodnom razgovoru, supruga Andreja za to je vrijeme čekala u autu. Dudu se tada konačno oprostio od svog novog prijatelja, a na odlasku je primijetio da šepa, gotovo jedva hoda.
- Hej, kako ideš kući? - upitao ga je Eduardo.
- Pješke - odgovorio je navijač, koji je namjeravao pješačiti do doma iako je padala kiša. Eduardo nije dozvolio, izvadio je iz džepa pet funti, dao ih mladiću i rekao:
- Evo, uzmi taksi i odvezi se kući.
Priča je prvi put ispričana na forumu navijača Tottenhama, prenio ju je ujak navijača kojem je Eduardo pomogao. Engleski mediji oduševljeni su Eduardovim postupkom. Pet funti nije puno novca, no važna je namjera.
"Dobro je znati da i u profesionalnom nogometu još uvijek ima ovako dobrih momaka", samo je jedan od komentara.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • cmd_elite 17.05.2009.

    Na nekim ljudima se jasno vidi kako su dobri.Kao npr. na Eduardu.Svaka cast!

  • lucarelli 16.05.2009.

    @torcida-1950 --- 5 funti je točnije malo više od 40 kuna, a vjerojatno nisi nikad bio u londonu jer bi znao da za se za pet funti ne možeš odvesti niti pola ulice. Mene tamo taksi nikada nije ispao ispod 30 funti. A na dužim relacijama i preko 60. A kakva je to molim te dobra namjera jadnom čovjeku dati desetinu novca za taksi (40 kuna), a zarađuješ 100 tisuća kuna dnevno! Ili si glup ili ga zajebavaš!

  • tomash 16.05.2009.

    On zivi u drugom svijetu. Sad misli da je napravio dobro djelo, a ne vidi da je iz nase perspektive licemjer. Sa tim silnim milionima koje takvi brainless sportasi dobivaju mogli bi se nahraniti milioni i naci lijek protiv raka (i onda im jos mi moramo platiti porez). Ali bitno da vi imate idole u takvima, jer dok imate ne primjecujete sto se dogadja oko vas.

Komentiraj...
Vidi sve komentare