To je to što me zanima!

Pomor Dinamovih protivnika iz Europe: Nitko danas nije slavio

IMA LI TKO JAČI? Dinamo je danas slavio protiv Slaven Belupa. U isto vrijeme Fenerbahče je izgubio doma, Anderlecht u gostima, a Trnava je izvukla remi na gostovanju
Vidi originalni članak

Damian Kadzior danas je bio glavni junak Dinama u pobjedi nad Slavenom 2-0. Poljsko krilo briljiralo je na gostovanju u Koprivnici, a sjajnu igru okrunilo golom i asistencijom. I dok je Dinamo nastavljao sjajan niz od 11 utakmica u nizu bez poraza, njegovi suparnici u Europi nisu bili iste sreće.

Anderlecht, koji je jedan od suparnika zagrebačkog Dinama u skupini D Europske lige, nalazi se na trećem mjestu domaćeg prvenstva sa 23 boda, sedam manje od vodećeg Genka, a četiri manje od drugog Club Bruggea. Eupen je 11. sa 13 bodova.

Još jedan Dinamov suparnik u Europskoj ligi u nedjelju je doživio neočekivani poraz u prvenstvu, Fenerbahče je u dvoboju 10. kola turske lige izgubio na svom terenu od Ankaragucua sa 1-3 (0-3).

Gosti su imali prednost od 3-0 preko Fatyja (35), Ozgenca (74-11m) i El Kabira (77) da bi Ozgenc (89-ag) autogolom smanjio na konačnih 3-1.

Fenerbahče je tek 15. na ljestvici s devet bodova, dok je Ankaragucu peti sa 16. Na vrhu je Istanbul BB sa 21 bodom, dva manje imaju Galatasaray i Kasimpasa. Slijedom svega, trener Fenera Phillip Cocu dobio je otkaz.

Jedini relativno uspješan bio je upravo sljedeći Dinamov suparnik Spartak iz Trnave koji je u utakmici 13. kola slovačkog prvenstva igrao 1-1 (0-0) na gostovanju kod Zlatih Moravca. Spartak je poveo preko Grendela (80-11m), a izjednačio je Urgela (90+2-11m).

Spartak je osmi na ljestvici sa 15 bodova, dok su Zlate Moravce pretposljednje, 11. s osam bodova. Vodeći je Slovan iz Bratislave sa 33 boda, šest više od drugog DAC-a.

Nakon tri kola u skupini D Europske lige Dinamo je uvjerljivo vodeći s maksimalnih devet bodova, Fenerbahče je drugi s četiri, Spartak treći s tri, a Anderlecht četvrti s jednim bodom. Plasman u 16-inu finala izborit će dvije prvoplasirane momčadi.

Dinamo će 8. studenoga ugostiti Spartak, 29. studenoga će gostovati kod Fenerbahčea, dok će 13. prosinca u Zagrebu dočekati Anderlecht.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • Birdman 29.10.2018.

    Kad se sjetim bar ja nije mi uopce palo na pamet provocirat Rijeku kad je igrala EL i kad je osvajala bodove,protiv spanjolaca itd. Ali sad tek vidis koliko su ljudi isfrustrirani radi dinamovog proljeca.Zato vas u ovom trenu treba sve vise i vise spustat i provocirat jer hajduk i rijeka danas su tako jadni klubici da nema jadnijih.

  • Joe Frazier 29.10.2018.

    toliko o snazi dinamocih protivnika

  • @everything_burns 29.10.2018.

    ** Admin ** Poštovani, molimo vas isključite CAPS LOCK kao ostali korisnici na portalu. Lp

Komentiraj...
Vidi sve komentare