To je to što me zanima!

Ponestalo im sreće: Inače United ne gubi finala LP-a

Manchester United je pod Fergusonom igrao tri finala Lige prvaka. U Rimu su protiv Barcelone prvi put osjetili kako je to izgubiti titulu
Vidi originalni članak

Iskusni Alex Ferguson napustio je travnjak Olimpica sa gorkim osmijehom na licu, čestitao je treneru Barcelone Guardioli i odveo svoje momke s terena. Djelovao je kao čovjek koji je svjestan da je Manchester pobijeđen od bolje momčadi. Kako je utakmica tekla, moglo je i više golova biti u mreži Van der Sara. Možda zato nije bio shrvan, iako je najavljivao obranu naslova, po prvi put u povijesti nogometa. A za Fergusona i starije igrače Manchestera, poput Giggsa, Scholesa, bio je to jedninstven osjećaj. Nisu navikli na poraze u finalu, budući da su 1999. godine svladali Bayern, a lani Chelsea. U tom povijesnom finalu 1999. Manchester United je u sudačku nadokadu ušao sa zaostatkom 1-0, a onda dvaput pogodio za šokantan obrat. Ferguson je odmah sljedećeg ljeta proglašen vitezom od strane engleske kraljice. Lani također nisu bili daleko od poraza, nakon produžetaka još je bilo 0-0. Na penale igrači Uniteda bili su koncentriraniji, u šestoj seriji naslov im je donio Chelseajev Nicholas Anelka promašajem. Ranije je za United promašio samo Ronaldo, a udarac za titulu potom nije iskoristio Terry.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Barca4Ever 28.05.2009.

    Jednostavno - Lošiji su! Nema to veze sa srećom! Barca nije sa srećom pobijedila, nego igrom, znanjem!!

  • majmun66 27.05.2009.

    sad će se počet drastično smanjivat broj navijača Manchestera

  • man_u_francesco 27.05.2009.

    ne kuzim koja je poanta formacije 4-2-4.. cause this is pure love... mirno žvačem žvaku ko fergie :) i nisam tužan uopće jer jedino su od njih mogli izgubit jer su bili bolji!

Komentiraj...
Vidi sve komentare