To je to što me zanima!

Ponosni očevi: Ivica podsjetio kakve su legende Gips i Ferdl

Ivica Kostelić na svom Facebooku opisao je zajedničku fotografiju svog oca i oca Marcela Hirschera. Naravno, za sve nabrojane brojke zaslužni su njihova djeca, Ivica, Marcel i - dakako Janica
Vidi originalni članak

Dva oca, dvije legende, 13 olimpijskih medalja, 19 svjetskih medalja, 12 velikih Kristalnih globusa, 123 pobjede u Svjetskom kupu, 253 postolja u Svjetskom kupu: Ante Kostelić i Ferdinand Hirscher.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Tako je Ivica Kostelić na svom Facebooku opisao zajedničku fotografiju svog oca Gipsa i oca Marcela Hirschera zvanog Ferdl. Naravno, za sve nabrojane brojke zaslužni su njihova djeca, Ivica, Marcel i - dakako Janica.

ELIN JE TRUDNA U obitelj Ivice Kostelića stižu blizanke: 'Sinovi su presretni'

I dok je Ivica u mirovinu otišao početkom 2017. godine s jednim Velikim globusom, Hirscher je šokirao skijaški svijet i u legendu otišao početkom rujna. S 30 godina i osam naslova ukupnog pobjednika Svjetskog kupa. Janica je s 24 godine odskijala posljednju utrku i otišla s tri Velika globusa.

- Danas je dan s kojim završavam aktivnu karijeru. Konačnu odluku donio sam prije dva tjedna, a mnogo je razloga iza toga. Ovo nije promjena posla, završava jedan period mog života i sutra počinje drugi - rekao je Hirscher 4. rujna kada je i službeno okačio skije o klin.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Ivan_8102 31.10.2019.

    Malo su zadrti karakterno ali sportski su velikani.

  • petar19 31.10.2019.

    Ante i dalje veca legenda U skijanju nikako nije isto ako si iz Hrvatske ili Austrije Životni uzor mi je rad obitelji Kostelić

Komentiraj...
Vidi sve komentare