Obavijesti

Show

Komentari 14

U obitelj Ivice Kostelića stižu blizanke: 'Sinovi su presretni'

U obitelj Ivice Kostelića stižu blizanke: 'Sinovi su presretni'
5

I prije nego su se vjenčali, Ivica i njegova supruga željeli su veliku obitelj. Sada ih je obradovala vijest kako će u ožujku postati roditelji dviju djevojčica, a već imaju dva sina

VIDEO

Svi smo presretni i jako uzbuđeni, a sestricama se posebno vesele naši sinovi Ivan i Leo, rekao je skijaš Ivica Kostelić (39) za Gloriju, čime je potvrdio kako njemu i njegovoj supruzi Elin stiže prinova. Tako će u ožujku iduće godine postati roditelji dviju djevojčica. 

I prije nego su se vjenčali 2014. godine Ivica i Elin priželjkivali su veliku obitelj. Upoznali su se 2006. godina u Austriji, kad su se oboje našli na ledenjaku Hintertuxer. I Elin se aktivno bavila skijanjem, no to nije dugo trajalo pa je počela studirati engleski jezik. Od tog prvog susreta odmah su se svidjeli jedno drugome i ostali su u kontaktu te počeli svoju vezu.

Premda je Elin odlično naučila hrvatski, koji govori sa svekrom i svekrvom te sa svojim zagrebačkim prijateljima, Elin s dječacima komunicira isključivo na islandskom jer želi da nauče i njezin materinski jezik. Uz Ivicu su pak dječaci prvi put stali na skije. 

- Svaki novi dan uz djecu je nova radost: uživam ih gledati kako rastu i napreduju, a njihova bezgranična ljubav i otvorenost prema novim iskustvima su neusporedivi s bilo čime - rekao je Ivica, koji je trenutačno usred priprema za novu sezonu Svjetskog kupa s našom alpskom seniorskom reprezentacijom.

Njegova supruga u rijetkim intervjuima otkrila je kako aktivno odgajaju djecu i da obojica vole sport, ali i pokazuju interes za glazbu.

- Mi smo stalno vani, na Sljemenu, u Maksimiru, na Bundeku ili Jarunu... I nema veze je li kiša ili jako sunce, obojica obožavaju juriti po prirodi, a Ivan posebno voli trčati. Otkad su se rodili mislim da smo svaki dan vani, na zraku i u prirodi. Ako su oni suhi i ako im je ugodno nema razloga da nismo vani i po najjačoj kiši - rekla je Elin.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Pokretanje videa...

13:09

ŠOKANTAN KRAJ? Meghan i Harry proživljavaju najteže dane u kraljevskoj obitelji 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...