To je to što me zanima!

Gorica izjednačila u 89. minuti, Šibenik bez pobjede 70 dana!

Momčad Sergija Escobara povela je preko Sahitija u prvom poluvremenu da bi Delfi u 89. minuti poravnao rezultat i spriječio prvo slavlje španjolskog trenera u HNL-u. Gorica sedmu utakmicu bez pobjede
Vidi originalni članak

Šibenik je na Šubićevcu remizirao (1-1) s Goricom u 30. kolu 1.HNL! Domaćin je imao sve u svojim rukama, ali je Delfi golom pred sam kraj utakmice poravnao rezultat i donio bod svojoj momčadi.

Momčad Sergija Escobara hrabro je ušla u utakmicu i nizala prilike u prvom poluvremenu. Jednu su takvu iskoristili u 40. minuti. Bulat je ukrao loptu na sredini terena te poslužio Suada Sahitija na desno strani koji rutinski pogađa u suprotni kut.

Bio je domaćin bolji i u drugom dijelu, a 15 minuta do kraja utakmice su napravili ono najgore što se može protiv Gorice. Povukli su se duboko na svoju polovicu i prepustili im loptu.

GORICA-SLAVEN 0-1 Knöll donio Belupu vrijedna tri boda: Gorica i dalje bez pobjede

Pokušavala je Gorica, ali nije išlo, a onda je Mina je napravio nepotreban prekršaj i zaradio drugi žuti, odnosno crveni karton. Upravo su iz tog prekida izjednačili gosti.

Pršir je ubacio neugodnu loptu i pronašao glavu Delfija koji je zabio za vrijedan bod Gorice, pogotovo sada kada su u rezultatskoj krizi.

Obje su momčadi tako nastavile niz bez pobjeda. Momčad Siniše Oreščanina nije slavila u 7. prvenstvenoj utakmici u nizu, dok je Šibenik zadnji put pobijedio prije 70 dana.

Gorica nakon 30 odigranih kola ima 50 bodova, dok Šibenik ima 29.

KOMENTAR Kakva borba za Europu! Rijeka dobila petu zaredom, samo je bod iza Gorice. Lokomotiva tone

Idi na 24sata

Komentari 84

  • 7ivo777 20.04.2021.

    od kad je gorica u 1 hnl nisam propustio ni jednu utakmicu,ali ovih zadnjih 7 kola samo je kriv trener,nije ga bez veze hajduk otjerao,on u gorici ima dosta igraća,ali on krene sa losijom postavom i mjenja 5-6 igrača u 2 poluvremenu,sjedi kao mumija 90 minuta,ma treba to odmah otjerati ovakav niz vh ne pamti,zato črnko to treba presjeći,bježali rjeci 13,hajduku 15 a pogledaj sad tabelu sramota

  • POTPEC 20.04.2021.

    1-1.... Gotovo.   Samo bi volija da li je Mina stvarno zaslužio u ta dva minuta dva žuta kartona ili se sudac opet odlučio malo igrati sa rezultatom.

  • DenisKešić 20.04.2021.

    Znači ako Osijek sutra pobjedi , onda smo i matematički drugi.. Bravo dečki..najveći uspjeh kluba u povjesti 🍺🤍💙

Komentiraj...
Vidi sve komentare