Sport

Komentari 84

Gorica izjednačila u 89. minuti, Šibenik bez pobjede 70 dana!

Gorica izjednačila u 89. minuti, Šibenik bez pobjede 70 dana!

Momčad Sergija Escobara povela je preko Sahitija u prvom poluvremenu da bi Delfi u 89. minuti poravnao rezultat i spriječio prvo slavlje španjolskog trenera u HNL-u. Gorica sedmu utakmicu bez pobjede

Šibenik je na Šubićevcu remizirao (1-1) s Goricom u 30. kolu 1.HNL! Domaćin je imao sve u svojim rukama, ali je Delfi golom pred sam kraj utakmice poravnao rezultat i donio bod svojoj momčadi.

Momčad Sergija Escobara hrabro je ušla u utakmicu i nizala prilike u prvom poluvremenu. Jednu su takvu iskoristili u 40. minuti. Bulat je ukrao loptu na sredini terena te poslužio Suada Sahitija na desno strani koji rutinski pogađa u suprotni kut.

Bio je domaćin bolji i u drugom dijelu, a 15 minuta do kraja utakmice su napravili ono najgore što se može protiv Gorice. Povukli su se duboko na svoju polovicu i prepustili im loptu.

Pokušavala je Gorica, ali nije išlo, a onda je Mina je napravio nepotreban prekršaj i zaradio drugi žuti, odnosno crveni karton. Upravo su iz tog prekida izjednačili gosti.

Pršir je ubacio neugodnu loptu i pronašao glavu Delfija koji je zabio za vrijedan bod Gorice, pogotovo sada kada su u rezultatskoj krizi.

Obje su momčadi tako nastavile niz bez pobjeda. Momčad Siniše Oreščanina nije slavila u 7. prvenstvenoj utakmici u nizu, dok je Šibenik zadnji put pobijedio prije 70 dana.

Gorica nakon 30 odigranih kola ima 50 bodova, dok Šibenik ima 29.