To je to što me zanima!

Ponovno sudi 'bijelima': Zebec glavni na Jadranskom derbiju

Riječ je o sucu koji je ove sezone već dvaput sudio Hajduku na Poljudu, oba puta u derbijima protiv Dinama. Nakon drugog u kojem su 'modri' slavili 1-0 vukli su se sudački repovi
Vidi originalni članak

Derbi 24. kola Prve HNL između Hajduka i Rijeke (Poljud, subota, 17 sati) sudit će Mario Zebec iz Cestice.

Riječ je o sucu koji je ove sezone već dvaput sudio Hajduku na Poljudu, oba puta u derbijima protiv Dinama. Nakon prvog i poraza 'bijelih' 4-0 nije bilo puno priče, no nakon drugog u kojem su 'modri' slavili 1-0 vukli su se sudački repovi.

Utakmicu Dinamo - Split koja se također igra u subotu (15 sati) sudi Igor Pajač iz Zeline.

Marin Vidulin iz Kanfanara sudi dvoboj u Zaprešiću Inter - Lokomotiva (petak, 18 sati), dok će na nedjeljnom susretu Cibalia - Istra 1961 (15 sati) pravdu dijeliti Dalibor Mlakar iz Zagreba. Posljednju utakmicu 24. kola Slaven - Osijek (17 sati) sudi Duje Strukan iz Splita.

Idi na 24sata

Komentari 39

  • Netto 08.03.2017.

    Trenutno u najboljoj izbor, u najboljoj formi zadnje dvije godine, dokazao je da se zna nositi sa pritiskom jer je odsudio nekoliko bitnih utakmica bez repova... Nezadovoljnih će uvijek biti, ne sumnjam u dobro suđenje... Najgore je to sto se trošimo na to ko sudi i imamo neke svoje teorije zavjere... Logično bi bilo da su u novinama članci o igračima a ne o sucima, zato sretno Zebec!!!

  • marinr 07.03.2017.

    Najbolje da sudi Rilov

  • NH RUDA 07.03.2017.

    Amo malo pustiti sudce na miru. Zovu preljepo vrijeme u subotu neka se odigra prava muška utakmica i nek pobijedi bolji. Normalno ja ću navijati za Hajduk.

Komentiraj...
Vidi sve komentare