To je to što me zanima!

Ponude počele stizati: Andreja Kramarića želi dovesti i Lyon...

Talijanski prvoligaš Torino nudi pola milijuna eura za posudbu napadača Leicester Cityja Andreja Kramarića do kraja sezone. Ugovor mu vrijedi do ljeta 2018. godine
Vidi originalni članak

Andrej Kramarić pored Jamieja Vardyja u Leicesteru neće se naigrati. Želi otići, a u red za njim stali su Torino, Bologna, Sampdoria, Stuttgart, Watford, PAOK, Inter...

U utrku za hrvatskim napadačem uključio se i Lyon. Francuski prvoligaš htio je Kramarića dok je još igrao u Rijeci, no do transfera nije došlo. Čelnici Lyona sad ga žele posuditi do kraja sezone.

- Trenutačno pregovaramo s desetak klubova. Ni s kim nismo postigli dogovor, no do kraja prijelaznog roka sve će biti riješeno - rekao je Vincenzo Cavaliere, Andrejev menadžer.

Claudio Ranieri, menadžer Leicestera, istaknuo je kako bi volio da Kramarić ostane u klubu jer mu treba, no Andrej želi ići na Euro u Francuskoj idućeg ljeta, a to će uspjeti samo ako bude redovito igrao.

U utrci za Kramarićem zasad vodi Torino. Talijanski prvoligaš posudio bi hrvatskog napadača do ljeta. Preuzeo bi njegovu plaću, a Leicesteru bi također platio pola milijuna eura.

Idi na 24sata

Komentari 64

  • Misika 02.01.2016.

    Krama broji milijuncek na godinu a vi samo prdite!

  • šteta 02.01.2016.

    ovo je već glupo,došao je kao najskuplje pojačanje i nije se dokazao da je i prošle sezone sve o njome ovisilo Leicester bi bio u drugoj ligi,prema tome mislim da je bitno da ode u klub gdje će se zbilja dokazati jer imao je priliku u Leicesteru,al se nije dokazao.

  • ZEUS 02.01.2016.

    Engleska liga nije bas za hrvatske igrače,ako nisi top igrac!! Konkurencija je zajebana u svakom klubu...

Komentiraj...
Vidi sve komentare