To je to što me zanima!

Pop: Konačno smo dočekali Prku, najvažnije da je tu

Ma kroz dva-tri dana sve će biti u redu. Najvažnije je da se Prka vratio, njega smo dugo čekali, rekao je Marko Popović, play hrvatskih košarkaša
Vidi originalni članak

Nakon “mrcvarenja” na Rogli i dviju utakmica u Poljskoj bez praktički ijednog treninga s loptom, hrvatski su se košarkaši smjestili u Poreču, gdje su konačno počeli raditi na sustavu igre, a na programu su i dva susreta s vrlo jakim Slovencima. Samo, nikako da se posloži da svi budu zdravi. Nikša Prkačin tek se priključio treninzima, baš kao i Marin Rozić, ali manje ozljede stopala zaradili su Zoran Planinić i Marko Popović.
- Ma kroz dva-tri dana sve će biti u redu. Najvažnije je da se Prka vratio, njega smo dugo čekali - rekao je Pop, miljenik većine navijača hrvatske reprezentacije.
U ovoj fazi priprema, kao što se vidjelo u Poljskoj, rezultat je sasvim u drugom planu, pa tako i na ovim utakmicama sa Slovenijom.
- Traži se pomak u igri i jedino je to bitno. Treba uklopiti Vujčića i Kasuna, kojih nije bilo prošlih godina. Izbornik Repeša ističe da će učiniti sve kako bi nam funkcionirala igra s dva visoka igrača - objasnio je Pop.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • cinderella 15.08.2009.

    taj lik je meni baš kralj!!s takvom lakoćom rješava sve oko sebe..svaka mu čast :))

Komentiraj...
Vidi sve komentare