To je to što me zanima!

Popularni 'zolja' na Poljudu: Ohandza s 'bilima' prije derbija

Ipak nije bomba zadnji dan prijelaznog roka! Ohandza je stigao u grad pod Marjanom, ali samo kako bi podržao svoje bivše suigrače uoči derbija s najvećim rivalima u Hrvatskom prvenstvu - zagrebačkim Dinamom
Vidi originalni članak

Franck Ohandza na Poljudu! Na žalost navijača Hajduka omiljeni lik iz Hajdukove svlačionice koji je napustio i karijeru nastavio u Kini, ne vraća se na Poljud nego je samo svratio na stadion uoči velikog derbija kako bi suigračima dao podršku.

Ohandza će boraviti nekoliko dana u Splitu kod kondicijskog Ive Katušića s kojim je surađivao i prije i  koji je bio itekako zaslužan za saniranje ozljede koljena koja je Ohandzu dugo mučila. 

Ohandza je s Katušićem ostao u kontaktu i sad kad je opet osjetio potrebu, svratio je u Split po pomoć kod čovjeka kojemu jako vjeruje. Naravno nije propustio svratiti na trening pozdraviti bivše suigrače, prije svih Hamzu Barryja, svoga "mlađeg brata", kako ga je znao nazivati dok su skupa igrali za Hajduk. 

Podsjetimo, populari "zolja" među redove splitskih "bili" stigao je u ljeto 2015., a napustio ih je u zimu 2018. kada je otišao igrati u Kinu. U te dvije i pol godine Ohandza je postao miljenik tribina, a za Splićane je odigrao 68 utakmica i zabio 26 pogodaka. Među tim nastupima 16 je bilo europskih kvalifikacijskih utakmica u kojima je postigao sedam pogodaka.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • ante216 30.08.2019.

    Ovaj ima 5 banki

  • tomicalomica 30.08.2019.

    Lijepo vidjeti veterane hajduka ovako na okupu

  • 30.08.2019.

    Jogurtaši

Komentiraj...
Vidi sve komentare