To je to što me zanima!

Poput Mandžukića: I LeBron je salutirao Gotovini i Markaču?!

Izvjesni Josip Đerek iz Zagreba uoči utakmice Miamija i Milwaukeeja na Facebooku LeBrona Jamesa zatražio je da salutira generalima u NBA-u. Ispunio mu je želju
Vidi originalni članak

'Hej Bron, trebao bi salutirati hrvatskim generalima Gotovini i Markaču baš kao i Mandžukić sljedeći puta kada postigneš koš. Oni su spasili tvoju zemlju. Srbi su htjeli napasti SAD, moto im je bio "Srbija do Tokija preko Milwaukeeja'', a Gotovina Markač i ostali su ih zaustavili', objava je izvjesnog Josipa Đereka iz Zagreba, koji je poruku ostavio na Facebook zidu košarkaša Miami Heata LeBrona Jamesa.

Đerek je šaljivu poruku poslao u srijedu u rano ujutro potaknut potezom Marija Mandžukića, koji je digao mnogo prašine salutiranjem oslobođenim hrvatskim generalima nakon gola za Bayern Nürnbergu proteklog vikenda u Bundesligi.

Želja Đereka da istu stvar napravi i James, sasvim mu se neočekivano ostvarila na sinoćnjoj utakmici Miamija i Milwaukee Bucksa u NBA ligi. Je li LeBron zaista salutirao Gotovini i Markaču ili je to bila nevjerojatna slučajnost, sasvim je nevažno, ali je tajming zaista komičan.

Idi na 24sata

Komentari 99

  • ebihrvate 23.11.2012.

    al ste vi prsli

  • mido91gunit50 23.11.2012.

    ako je ureadio svaka mu cast :)

  • user_119611 23.11.2012.

    vecu glupost u zivotu nisam cuo

Komentiraj...
Vidi sve komentare